Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

OVAN

POSAO: Dolazi vam značajno poboljšanje na polju finansija. Možete da očekujete veoma pozitivnu situaciju na ovom polju. Uspećete da ostvarite pomake kojim ste se nadali. Pred vama je mogućnost da napredujete.

LJUBAV: Ukoliko ste bili ljubomorni ili imali neke nedoumice u vezi partnera, danas ćete sve jasno rešiti. Iznesite mu svoje stavove i razloge za sumnju, a on će vam pokazati da ste ipak brinuli bez ikakvog razloga.

ZDRAVLJE: Imate mnogo energije u sebi. Pred vama je povoljan dan u kom ćete imati priliku da budete veoma aktivni, što vam uvek prija. Možete da računate na generalno dobro stanje na ovom planu.

BIK

POSAO: Nemate dovoljno poverenja u poslovnog partnera iako on još uvek nije uradio nešto što bi vam naškodilo. Možda bi najbolje bilo da porazgovarate sa njim otvoreno o uslovima koji vam odgovaraju za zajedničko poslovanje.

LJUBAV: Posvećeni ste svom partneru do srži. Vaša ljubav je jaka i ne očekujete ništa manje za uzvrat. Dajete svoj maksimum, i želite da voljena osoba pokaže da joj je jednako stalo. Pred vama je dan u kom ćete uživati.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju krvotok. Mogući su manji problemi sa slabijom cirkulacijom. Pored toga ne biste trebali da imate neke značajne tegobe. Generalno se osećate dobro.

BLIZANCI

POSAO: Imate mnogo obaveza na poslu ali vam to ne pada teško. Možete dobiti pomoć od strane jedne Škorpije. U svakom slučaju očekuje vas dan u kom ćete biti jako zauzeti ali ćete makar imati dobro društvo!

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju svakodnevno srećete ali još uvek niste pronašli način da joj to otvoreno pokažete. Trebaće vam još malo vremena da se sasvim opustite u njenom prisustvu.

ZDRAVLJE: Generalno se dobro osećate. Ne očekuju vas veći zdravstveni problemi. Tegobe koje ste imali u prošlosti ste uspeli da rešite. Pred vama je period u kom ćete biti sasvim rasterećeni.

RAK

POSAO: Možete da očekujete da će vam se sreća osmehnuti kada je u pitanju neki važan poslovni projekat. Dešavanja vam idu na ruku. Pred vama je period u kom ćete imati priliku da ostvarite veći uspeh.

LJUBAV: Novo poznanstvo sa jednom senzualnom osobom vas vodi do nove emotivne veze. Očekuju vas zanimljiva dešavanja koja će vam prijati. Novo uzbuđenje se pojavilo u vama i uživate u svakom zajedničkom trenutku.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ubrzanom lupanju srca. Ako budete osetili takve simptome, bilo bi dobro da se posavetujete sa svojim lekarom. Takođe, u ovoj fazi biste trebali da povedete računa o krvnom pritisku.

LAV

POSAO: Ukoliko ste očekivali neki dobitak preko nasledstva, bićete zadovoljni. Finansije su sve bolje. Dolazi vam pomoć sa strane ili odobrenje za kredit. U svakom slučaju, naziru se rešenja za vaše probleme.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, očekuje vas obnova strasti sa vašim starim partnerom. Ako ste slobodni, nova ljubav je u blizini vaše kuće. Moguće je da ćete se zaljubiti u osobu koja je istog porekla kao i vi.

ZDRAVLJE: Pojačan apetit je naglašen kod vas, pa možete da imate veću potrebu za jakom hranom nego inače. Unos proteina vam je važan kako biste imali dovoljno energije. Osluškujte potrebe svog organizma.

DEVICA

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovni put, preporuka je da ne idete sami, već da uz sebe povedete osobu od poverenja. Biće vam potrebna pomoć od strane nekoga na koga se možete osloniti bez zadrške.

LJUBAV: Flertujete sa misterioznim udvaračem kog ne poznajete dovoljno dobro. Uzbuđuje vas njegova pojava. Moguće je da ćete se u narednom periodu potruditi da delujete još izazovnije i zavodljivije zbog njega.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu koje bi moglo da bude osetljivo i podložno manjim infekcijama. Ako primetite neke tegobe na vreme se javite svom lekaru. Povećajte unos vitamina i čuvajte svoje zdravlje.

VAGA

POSAO: Dolazi vam značajan priliv novca. Rešićete neke probleme koje ste imali na ovom polju, u jednom potezu. Ostatak dana ćete provesti u dobrom raspoloženju jer ste veliku brigu skinuli sa svog spiska obaveza.

LJUBAV: Možete da očekujete sasvim stabilan i dobar odnos sa emotivnim partnerom. Bez većih promena na ovom planu danas. Ukoliko ste nekim slučajem slobodni, onda možete da očekujete zanimljiv flert.

ZDRAVLJE: Povedite računa o štitnoj žlezdi. Vaše slabe tačke su inače često vezane za hormone, pa biste na to trebali da obratite pažnju. Ako ste primetili neke neobične pojave, posavetujte se sa svojim lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Današnji dan vam nije predstavljen kao preterano značajan za polje posla. Možete da očekujete mirnu situaciju. Završićete svoje uobičajene poslovne obaveze i ostatak vremena provesti sasvim opušteno.

LJUBAV: Maksimalno ste usmereni na dešavanja na polju ljubavi. Trudite se da osvojite novu osobu koja vam se dopala i u kojoj ste videli nešto posebno. Pred vama je povoljan period za dobijanje pažnje.

ZDRAVLJE: Prilično ste iscrpljeni. Potreban vam je odmor i nemojte sebe da forsirate izvan granica vaših mogućnosti. Kada osetite da vam nije dobro, primirite se i odspavajte. Potrebno vam je neko vreme da se regenerišete.

STRELAC

POSAO: Možete biti veoma uspešni u poslovima u kojima sarađujete sa dalekim inostranstvom i ljudima drugačijeg porekla. Pred vama je veoma povoljan i ako planirate nastavak školovanja ili početak studija.

LJUBAV: Maštate o osobi koja je zauzeta. Ohrabrili ste se da ipak uđete u komunikaciju sa njom. Moguće je da ćete na kraju promeniti svoje mišljenje... Kada je ljubav u pitanju sada ni sami ne znate šta želite.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa organima za varenje su mogući, pa povedite računa o tome. Nemojte da opterećujete svoj stomak teškom, masnom ili prezačinjenom hranom. Potreban vam je bolji režim ishrane.

JARAC

POSAO: Ukoliko se bavite nekim kreativnim poslom, danas vam dolazi dodatna inspiracija i zanimljive ideje. Uspećete da ostvarite zapažen uspeh na ovom planu. Moguće je da se vaši talenti i veštine dodatno razvijaju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja na prvi pogled deluje nekako zatvoreno. Ipak, rešeni ste da joj se približite. Imate strpljenja i pokazaćete joj da ćete biti uz nju, ma koliko vremena bude trebalo.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema na polju zdravlja kod vas. Stanje je generalno stabilno, nemate loše aspekte. Potrudite se da neko vreme posvetite sebi, kako bi se opustili i našli neki trenutak mira.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko imate dobre odnose sa nadređenima, oni će vam tokom ovog dana dati neki veoma poverljiv zadatak. Moguće je da ćete na neki način morati da se dokažete u njihovim očima, a ako u tome uspete- napredovaćete.

LJUBAV: Manji problemi koje imate sa ljubomorom utiču na odnos između vas i voljene osobe. Ako budete nastavili da je sumnjičite za svaku sitnicu, imaćete burne svađe. Pokušajte da poradite na svojim nesigurnostima.

ZDRAVLJE: Preporuka je da povedete računa o leđima. Mogući su manji bolovi u donjem delu kičme, krsta su vam osetljiva. Nemojte da podižete težak teret. Ako patite od reume ili išijasa, posavetujte se sa terapeutom.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete veoma uspešan dan na polju posla. Doćićete do nekih važnih informacija. Nakon novih saznanja znate koji su neophodni koraci. Veoma ste dobar taktičar i to vam se uvek isplati.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, ovaj dan je povoljan za kontakt i zbližavanje sa njom. Možete da očekujete veoma zanimljivu situaciju i priliku da ostvarite lep ljubavni odnos.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola i opijata. Rešite se loših navika koje vučete iz prošlosti. Posvetite se sebi i svom zdravlju i počnite da živite jedan nov, čistiji život u kom ćete sigurno biti srećniji.

 

Komentari (1)

Diler

06.09.2017 05:32

Znaci drugi znakovi mogu nastaviti slobodno? Idiotizam!