Horoskop
Profimedia.rs
Horoskop

Profimedia.rs

Horoskop, Foto: Profimedia.rs

 

OVAN

POSAO: Pod velikom ste tenzijom i ne prija vam atmosfera koju ste zatekli u poslovnom okruženju danas. Možete da očekujete da će se pojaviti neki novi problemi i komplikacije.

LJUBAV: Ukoliko ste u nekoj tajnoj vezi, moguće je da vam se polako bliže drastične promene. Vreme je da krenete drugačijim putem. Uskoro ćete imati šansu za ljubavni odnos sa slobodnom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi na nervnoj bazi. Preterana nervoza i opterećenost problemima uzimaju svoj danak. Neophodno je da nađete neku aktivnost koja će vas opustiti i rasteretiti.

BIK

POSAO: Niste dobili sve nagrade koje ste zaslužili i smatrate da je u pitanju velika nepravda. Potrudićete se da je ispravite. Važno je da budete strpljivi da razgovarate sa pravim ljudima o svemu.

LJUBAV: Niste preterano zainteresovani za nove ljubavi. Komunikacija sa bivšim partnerom vam i dalje nešto znači. Moguće je da na taj način samo odlažete rastanak koji je neminovan.

ZDRAVLJE: Povedite računa o zglobovima koji vam sada mogu biti osetljivi, pogotovo ako u tom predelu imate neke stare povrede. Čuvajte se i budite oprezni prilikom fizičke aktivnosti.

BLIZANCI

POSAO: Trpite veliki pritisak od strane nadređenih i razmišljate o promeni posla. Ne možete da radite pod tenzijom. Imate utisak da se urušava sve ono što ste gradili duži vremenski period.

LJUBAV: Pokažite otvoreno svoje nezadovoljstvo ako želite da se neke stvari u odnosu sa voljenom osobom konačno promene. Nemojte da gurate probleme pod tepih jer to nije rešenje.

ZDRAVLJE: Čuvajte svoje zube i vodite računa o redovnoj higijeni. Ukoliko primetite bilo kakve probleme i tegobe obavezno se obratite vašem stomatologu. Čuvajte i desni.

RAK

POSAO: Maksimalno ste posvećeni obavezama koje imate i nadate se da ćete u narednom periodu moći da ostvarite poslovni napredak. Važno je da ne odustajete od svojih ciljeva.

LJUBAV: Nije vam problem da preuzmete inicijativu u odnosu sa voljenom osobom ali ne znate kako će ona reagovati na to. Ne treba da brinete, samo se potrudite da pronađete originalan način da joj priđete.

ZDRAVLJE: Ukočenost bi mogla da vam stvara neke manje probleme tokom današnjeg dana ali generalno vas ne očekuju beći problemi. U suštini bi vam zdravlje trebalo biti dobro.

LAV

POSAO: Nemojte da verujete onima koje ne poznajete dovoljno dobro. Previše ste iskusni da biste bili žrtva nečije obmane. Poslušajte svoju intuiciju i nemojte svakome da verujete sada.

LJUBAV: Dolazi vam susret sa osobom sa kojom imate veoma jaku hemiju. Uradićete sve što možete kako bi bili sa njom. Ukoliko već imate partnera, odnos sa njim polako postaje prisniji.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa bubrezima ili urogenitalnim traktom. Posavetujte se sa svojim lekarom oko toga kako da regulišete unos tečnosti. Generalno budite oprezni.

DEVICA

POSAO: Biće vam potrebno mnogo strpljenja kako biste mogli da realizujete planove koje imate. Nije moguće ostvariti ih preko noći. Treba da imate na umu da je napredovanje dostižno ali kasnije.

LJUBAV: Pustite da se stvari spontano odvijaju, nemojte pokušavati da kontrolišete svaku sitnicu koja ima veze sa vašim partnerom. Ako budete preterali, postaćete mu naporni.

ZDRAVLJE: Smanjite unos slatkiša. Mogući su neki manji problemi kod vas koji nastaju kao posledica povećanogunosa šećera. Jako je važno da vam ishrana bude uravnotežena i zdrava.

VAGA

POSAO: Finansijska situacija se postepeno popravlja i zadovoljni ste zbog toga. Vidite da se vaš trud isplatio i srećni ste jer konačno postoje dokazi da ste svoj posao radili kako treba sve ovo vreme.

LJUBAV: Partner vam je veran, a vi imate puno poverenje u njega. Sledi zlatno doba vaše veze, možete samo da uživate! Ukoliko ste slobodni, pred vama je prilika za jako važnu i lepu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa vrtoglavicom. Povedite računa o svom zdravlju u narednom periodu. Posvetite se stvaranju zdravijih navika i idite na redovnije lekarske kontrole.

ŠKORPIJA

POSAO: Važno je da učite na greškama koje ste ranije pravili i da pokažete da ste sazreli u svakom smislu. Ukoliko budete bili spremni da se postavite na pravi način, ishod posla će biti pozitivan.

LJUBAV: Nije baš sve onako kako ste očekivali, pa možete da budete malo razoočarani. Više sreće drugi put! Ljubavna situacija kroz koju trenutno prolazite kasnije može da bude samo jedno iskustvo više.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate ali emotivno niste sjajno. Na polju zdravlja vas ne očekuju veće tegobe. Međutim, nezadovoljstvo i nervoza vode do napetosti i nesanice, a ona do umora.

STRELAC

POSAO: Uspeli ste da rešite neki problem koji iz prošlosti i sada vam je mnogo lakše. Konačno možete da odahnete! Spremni ste sada da se posvetite nekim novim poslovima koji vas čekaju.

LJUBAV: Imate potrebu da otvoreno pokažete emocije koje imate prema jednoj posebnoj osobi. Ona će pozitivno reagovati na to! Pred vama je šansa za početak nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa nogama. Povedite računa o osetljivim kolenima koja su vaša generalna slaba tačka. Takođe, moguće su i manje smetnje vezane za cirkulaciju i krvotok.

JARAC

POSAO: Nije preterano povoljan dan za nove dogovore na poslovnom planu. Možete da malo predahnete od obaveza. Nemojte sada da forsirate bilo šta što vam se čini da ne ide.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate od novog udvarača i rešili ste da mu date šansu i da izađete sa njim na večeru. Moguće je da ćete biti pozitivno iznenađenji njegovim ponašanjem.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da su se kod vas pojavili neki sitni problemi na polju zdravlja, pa je svakako jako važno da budete spremni da reagujete na vreme.

VODOLIJA

POSAO: Rešili ste neke finansijske probleme koji su vas mučili. Sada konačno lakše dišete i bolje se osećate! U narednim danima će vam se otvoriti neke nove poslovne mogućnosti.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom osobom koja na vas uvek ostavi poseban utisak. Potrudite se da i vi nju šarmirate. Postepeno ćete ostvariti sve prisniji odnos.

ZDRAVLJE: Potrebno je da unosite više tečnosti. Važno je da pijete dovoljno vode. Pored toga, posvetite se i većem unosu svežih namirnica- voća i povrća i više vitamina koji su vam neophodni.

RIBE

POSAO: Veoma ste odlučni i niko vas neće zaustaviti. Idete pravo ka svojim ciljevima i spremni ste na sve kako bi ih ostvarili. Pred vama je odličan period za pokretanje novih poslova.

LJUBAV: Moguće je da vaše kritike prema voljenoj osobi u nekom trenutku prevazilaze istinu i ono što je realno. S vremena na vreme treba da obratite pažnju na to da ni sami niste savršeni.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Moguće je da ste usled prevelikog broja obaveza prilično napeti postali i da sve to zajedno može negativo da utiče na vaše zdravlje.