Horoskop zodijak horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskop, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Potrebno je da promenite neke navike ako želite da postignete uspeh u poslovnom okruženju u kom ste trenutno. Ne može sve da ide onako kako ste vi zamislili.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja bi na neki način mogla da bude povezana sa vašim poslom ili se bavi sličnom profesijom kao i vi. Srećete se svaki dan i jaka hemija postoji. Tražite način da joj priđete.

ZDRAVLJE: Smetaju vam vremenski uslovi. Moguće je da vam je promenljivo i zdravlje i raspoloženje. Podložni ste osećaju malaksalosti, mučnine, pospanosti i lošoj koncentraciji.

BIK

POSAO: Ne brzajte. Tokom današnjeg dana sve premerite više puta pre nego što presečete. Možete da očekujete postepeno razrešenje situacije ako se budete postavili na pravi način.

LJUBAV: Ako budete pokazali da imate dovoljno strpljenja za voljenu osobu, ona će vama pokazati sve ono što ste duže vreme želeli da čujete. Možete da očekujete poboljšanje odnosa u braku.

ZDRAVLJE: Posetite zubara. Moguće je da ćete imati neke manje tegobe vezane za karijes. Osim ove slabe tačke, danas vam se aktiviraju i mogući problemi sa osetljivom i suvom kožom.

BLIZANCI

POSAO: Tvrdoglavost vam se sada nikako neće isplatiti. Pokušajte da budete malo fleksibilniji u poslovnoj komunikaciji. Nemojte da očekujete da sada budu ispunjeni svi vaši uslovi.

LJUBAV: Želite da ostvarite stabilnost na emotivnom planu ali vam to iz nekog razloga još uvek ne polazi za rukom. Niste našli osobu pored koje možete da imate sve što ste oduvek želeli.

ZDRAVLJE: Ne uzimajte lekove bez saveta lekara. Moguće su neke komplikacije na polju zdravlja ako ne budete bili dovljno pažljivi. Pazite na sebe i idite na redovan pregled.

RAK

POSAO: Moguće je da sa nekim stvarima morate da se pomirite iako se ne slažete. Za sada nije sve u vašim rukama. Potrudite se da prihvatite ono što ne možete da promenite.

LJUBAV: Očekuje vas veoma povoljan dan. Možete da se nadate lepim, nežnim i romantičnim dešavanjima sa osobom koju volite. Pored partnera zaboravljate na sve probleme koje imate na poslu.

ZDRAVLJE: Problem sa viškom kilograma bi mogao da vam se vrati u ovoj fazi jer ste skloni prejedanju i generalno tome da previše ugađate sebi. Vreme je da malo regulišete svoje navike.

LAV

POSAO: Vaša sposobnost dolazi do izražaja. Dobro ste organizovani i lako obavljate sva zaduženja koja imate. Pred vama je odličan dan za polje posla u kom ćete biti veoma aktivni.

LJUBAV: Niste sasvim spremni za ozbiljnije korake na polju emocija. Odgovara vam neobavezna situacija na ovom planu. Moguće je da jedna osoba od vas očekuje više nego što možete da pružite.

ZDRAVLJE: Moguće su srčane smetnje i problemi sa tahikardijom. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni tegobama na ovom planu, a i povišen pritisak bi mogao da vas prati.

DEVICA

POSAO: Nudi vam se nova prilika za zaposlenje. Očekuju vas zanimljiva dešavanja iz kojih ćete dosta toga novog moći da naučite. Potrudite se da date svoj maksimum na poslovnom planu.

LJUBAV: Imate utisak da vam nisu sve želje ispunjene i da vas je partner na neki način prevario ili doveo u zabludu. Niste srećni jer vam se čini da ste ispali naivni i da dosta toga nije kako treba.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa holesterolom, povedite računa o unosu šećera, masne hrane. Nemojte previše da solite. Posavetujte se sa lekarom oko tegoba koje vas prate.

VAGA

POSAO: Mogući su manji konflikti u komunikaciji sa saradnicima. Potrudite se da ipak stvari izbalansirate. Ništa ne mora da ima kritičan ishod ako budete malo povukli ručnu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju često srećete u svom komšiluku. Možete da se nadate lepim dešavanjima i flertu sa njom. Pred vama je zanimljiv dan u kom ćete dobiti mnogo pažnje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa grlom. Skloni ste bolovima i upalama u tom predelu. Izbegavajte hladne i gazirane napitke, kao i alkohol i cigarete. Pred vama je nepovoljan period.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste se dovoljno posvetili obavezama i sada ćete snositi neke manje posledice. Nije još kasno da svoje greške ispravite. Samo je važno da počnete sa tim što pre.

LJUBAV: Današnji dan vam je veoma povoljan za ljubav! Možete da se nadate pozitivnim promenama! Voljena osoba će vam pokazati koliko joj je stalo da vaš odnos napreduje.

ZDRAVLJE: Prati vas osećaj hroničnog umora. Nađite više vremena za kvalitetan san i za odmoe koji vam je neophodan. Odložite obaveze koje nisu hitne i spavajte, posvetite se sebi.

STRELAC

POSAO: Zadovoljni ste situacijom na polju finansija. Ne planirate da pravite neke veće promene na polju posla. Sve teče sasvim glatko, mirnim tokom i današnji dan je za vas generalno dobar.

LJUBAV: Vaše srce vas vodi na pravi put. Nećete pogrešiti i nećete se pokajati ako budete sledili svoja osećanja. Važno je da slušate svoje predosećaje, a ne tuđe savete koji nisu uvek dobronamerni.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa migrenom. Glavobolja vas često muči u poslednje vreme. Bilo bi dobro da se posavetujete sa lekarom oko tegoba koje vam se pojavljuju povremeno.

JARAC

POSAO: Želite da napravite predah od posla i da se malo odmorite. Došlo je da zasićenja obavezama i želite da prekinete začarani krug. Potreban vam je neki slobodan dan.

LJUBAV: Sigurni ste u osećanja koja imate prema voljenoj osobi. Imate jako dobar i iskren odnos. Možete da očekujete da će vaša veza u budućnosti da napreduje i da ide jako dobrim tokom.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na organe vida. Takođe, pazite se i mogućih povreda, udaraca, padova. Ako aktivno učestvujete u saobraćaju važno je da pazite na sebe ali i na druge.

VODOLIJA

POSAO: Dolazi vam mogućnost da poboljšate svoju zaradu. Lako ćete naći neki dodatni posao ili drugi izvor prihoda. Pokreće vam se polje finansija na jedan veoma pozitivan način.

LJUBAV: Vreme je da sa voljenom osobom ozbiljno porazgovarate o stvarima koje vas muče. Ni vi ni ona niste spremni za drastične promene, zato na vašem odnosu treba raditi.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje. Priuštite sebi neki vid relaksacije. Izađite negde sa prijateljima, okružite se ljudima koje volite, uradite sve ono što vam inače prija i zbog čega se osećate bolje.

RIBE

POSAO: Zadovoljni ste stanjem na ovom polju. Pred vama je dan u kom nećete imati neke stresove. Možete da očekujete generalno mirnu fazu kada je u pitanju profesionalno polje.

LJUBAV: Potrebno je da malo više vremena posvetite voljenoj osobi. Potrudite se da joj pokažete da vam je i dalje jednako stalo da vaša veza uspe. Iako ste duže vreme zajedno emocije su ostale iste.

ZDRAVLJE: Menjajte režim ishrane koji vam nije baš najbolji. Izbacite preteran unos masne, brze hrane, izbegavajte pekare, mnogo testa i šećera. Posvetite se pripremi domaćih namirnica.