Deka mazi i pazi prevremeno rođene bebe
Printscreen Youtube
Deka mazi i pazi prevremeno rođene bebe

Printscreen Youtube

Deka mazi i pazi prevremeno rođene bebe, Foto: Printscreen Youtube

Ovaj predivan čovek svake sedmice dva puta dolazi u bolnicu kako bi nosio, mazio i čuvao prerano rođene bebe čiji roditelji ne mogu da budu s njima.

Dejvid bebama poklanja ogromne količine ljubavi i pažnje, priča im, peva, a svi u bolnici su oduševljeni njegovom istrajnošću da stalno dolazi i radi isto, bez obzira na to što je u poodmakloj životnoj dobi.

"Ljudima je čudno kada kažem da dva puta nedeljno nosim decu, da deca piške po meni i povraćaju. Retko ko razume, ali ja obožavam ovo da radim. Ne treba mi nagrada ni plata, ova su dečica sama po sebi bogatstvo", rekao je simpatični dekica i rasplakao mnoge.

Bebe su takođe veoma zadovoljne tretmanom koji dobijaju od Dejvida, a lekari kažu da je za razvoj prerano rođenih beba izuzetno važno da budu držane, mažene i pažene u tom osetljivom periodu života.

 

Komentari (2)

nedjo

08.10.2017 00:05

deka je car

baka

08.10.2017 09:46

Zasto od Zapada ne preuzimamo ono sta je itekako pozitivno? Tamo postoji institucija volonterizma svih oblika pa i ove vrste.Gledala sam to svojim ocima.Pisala sam nadleznima o tome jer bi time mnogi penzioneri mogli da pomognu drustvu a sebi naprave sadrzajniji zivot.Ali miizgled i nemamo vise posecaj jedni za druge ni za zajednicku zemlju.Kaada se obratite nadleznim oganima, nema nikakvog odgovora.Kada se obratite ma kojem stranom drzavnom organu ili licnosti, dobijete odgovor.Zalosno, zar ne