Anđela Veštica
Zoran Ilić
Anđela Veštica

Zoran Ilić

Anđela Veštica, Foto: Zoran Ilić

Mnogi detalji projekta i dalje se čuvaju u strogoj tajnosti, a u medijima se uveliko spekuliše o imenima učesnika. Ono što je sasvim izvesno je da će u „Zadruzi” učestvovati 32 poznate osobe, a koncept rijalitija je baziran na preživljavanju. Tačnije, poznati će morati dobro da se pomuče i da zarade simboličnu svotu kako bi preživeli nedelju dana u zadruzi.

Dušica Grabović

Rajko Ristić

Dušica Grabović, Foto: Rajko Ristić

Od onih koji će se od septembra naći ispred rijaliti kamera izdvajaju se: Anđela Veštica, Lepi Mića, Snežana Mišković Viktorija, Dušica Grabović, Mina Vrbaški, a pominju se imena i nekih „Pinkovih“ zvezda.

Osvedočene rijaliti igrače poput Zorice Marković, Maje Nikolić i Jelene Golubović ovog puta nećemo gledati na TV ekranima.

Maja Nikolić

Zoran Ilić

Maja Nikolić, Foto: Zoran Ilić

 - Ući ću jedino ako mi daju ponudu koja se ne odbija. U svaki rijaliti u kojem sam bila ulazila sam samo zbog novca. Za sada mi niko ništa nije ponudio - kaže Nikolićeva.

Zorica Marković

Fejsbuk

Zorica Marković, Foto: Fejsbuk

S druge strane, Zorici Marković se posebno dopao jedan detalj u novom rijalitiju:

- Mnogima neće biti problem da u rijalitiju prežive sedam dana sa malo novca, jer su već navikli da tako žive napolju. To je kod nas rutina - kaže Zorica i dodaje da više nema vremena ni volje za rijalitije.

Jelena Golubović

Facebbok/Jelena-Golubovic-Oficij

Jelena Golubović, Foto: Facebbok/Jelena-Golubovic-Oficij

Jelena Golubović kaže za „Alo!” da bi bila deo ovog rijalitija pod jednim uslovom.

- Ako bi mi ponudili da budem spoljni igrač, bila bih deo „Zadruge”. Kako se to neće desiti, nećete me gledati od jeseni, jer sam veoma umorna i nemam snage za rijaliti zbog zdravstvenog stanja i problema sa glasnim žicama - rekla je pobednica „Farme” za „Alo!”.

Komentari (5)

nedjo

04.08.2017 17:00

PUSTITE JE BAR DA PRIPREMI ZIMNICU NA VREME ,VIDI SE DA JE ŽENA DOMAĆICA

steva

04.08.2017 19:38

@nedjo - ova ima problema sa glasnim zicama jos otkako je Cupo skakao po njoj u onoj stali...

Odroni

04.08.2017 19:29

Lepi, Gargamel Mića, ne može nigde, osim u rialiti, znači psovke, vulgarnosti i nekultura, tri u jedan. Nadam se da će se, ipak naći neki humanista, pa zgaziti ovu buba-švabu i poštedeti one koji će gledati, slušati i odvajati vreme za gledanje ovog projekta.

Griffin

05.08.2017 09:57

Umorna od izlezavanja i letovanja o trosku ovaca. Btw sta ce joj porodica,brak i kiparski biznismen, kad ima ovo? Haha nema ona nista,sto njen mozak ne izmisli.A izmislja mnogo.

Latica

06.08.2017 21:41

Nema RIJALITIJA bez Zorke! Stanja bi mogla opet da uđe a i Kristijan kad bi ušao pun pogodak.. Jedva čekam! !