Zorica Brunclik
Alo!/ Rajko Ristić
Suzana Mančić

Alo!/Marko Đoković

Suzana Mančić, Foto: Alo!/Marko Đoković

Međutim, malo je poznato da je prvi hirurški rez po tom pitanju načinila Zorica Brunclik, i to davne 1986. godine, sledila ju je Suzana Mančić godinu dana kasnije, potom Lepa Brena, da bi ih konačno na veliku scenu izvela Ceca Ražnatović početkom devedesetih.

Suzana Mančić

Printscreen

Suzana Mančić pre uvećanja grudi, Foto: Printscreen

Svako ko je gledao "Žikinu dinastiju" u kojoj Zorica Brunclik pesmom baca u sevdah her Žiku, može da primeti da tada crvenokosoj i mladoj pevačici nije falilo seksepila, ali da u predelu grudnog koša nije bila toliko obdarena.

Zorica Brunclik

Alo!/ Rajko Ristić

Zorica Brunclik, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Zorica se u filmu pojavila 1985., a već naredne godine uvećala je poprsje, postavši tako prva poznata dama u bivšoj Jugoslaviji koja je to uradila!

Zorica Brunclik

Youtube/Printscreen

Zorica Brunclik, Foto: Youtube/Printscreen

Zorica na ovu temu nikada nije javno pričala, međutim, odala ju je njena silikonska eks ju naslednica Suzana Mančić, koja je pre par godina priznala da je svoje grudi uvećala inspirisana upravo pevačicinim.

- Od naših pevačica Zorica je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji i ja sam bila oduševljena njenim poprsjem, ispitivala sam je gde je radila intervenciju, da li je bolelo, koliko košta… Ona mi je sve objasnila i preporučila mi svog hirurga u Minhenu, čije ime, verovali ili ne i dan-danas pamtim, zvao se Gerd Knoten! On mi je uradio takve grudi da su odlične i posle 30 godina! Hvala i Zorici i njemu – izjavila je voditeljka krajem 2016. godine za magazin "Star".

Lepa Brena

Alo!/ Rajko Ristić

Lepa Brena, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Kao ni Zorica, ni Lepa Brena nije priznala da je dorađivala poprsje, ali pouzdani izvori kažu da ga je operisala krajem osamdesetih, no njen motiv nije bila veličina, već težina I čvrstina – podigla je grudi kako joj više ne bi visile, a malo silikona je navodno upumpala nekoliko godina kasnije, posle porođaja.

Najpopularnija jugoslovenska pevačica drastično je smršala na početku karijere, a kako grudi nije mogla da dotera vežbama i dijetom, opredelila se za pomoć hirurga.

Ceca Ražnatović

Alo!/Rajko Ristić

Ceca Ražnatović, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Brena nikada nije preterano isticala dekolte, a nije preterala ni sa veličinom, za razliku od najpopularnije estradne silikonke Cece Ražnatović, koja se takođe "ponovila" silikonima posle porođaja.

Ceca Ražnatović

RTS/Printscreen

Ceca Ražnatović, Foto: RTS/Printscreen

Tih devedesetih mnogi su bili šokirani kako je supruga Željka Ražnatovića Arkana preko noći dobila dekolte a la Pamela Anderson, ali folk zvezda godinama nije želela da prizna ono što je očigledno, da bi u novom milenijumu ipak otkrila da njene grudi nisu prirodne.

Iako su dugo bile najveće na estradi, pre nekoliko godina ih je smanjila, što je takođe javno potvrdila, a za razliku od Suzane i Zorice, Ceca ne preferira nemačke, već brazilske doktore.

U svakom slučaju, vremena se menjaju, ali silikoni, bar za sada, ne izlaze iz mode – a ni iz tela!

Naslovna strana VIP za 9. januar

Alo!

Pročitajte i:

Komentari (2)

nedjo

09.01.2018 10:26

tačno da je suzana preteča svega ovoga što se danas desava na tzv estradi

devedesete

09.01.2018 15:36

A ovo Cecina slika kad je bila osisana na celavo, pa nosila perike