Jelena Karleuša i Duško Tošić
Zoran Ilić
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Zoran Ilić

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Zoran Ilić

 I dok su mnogi Karleušini pratioci pevačici čestitali na potentnom i obdarenom muškarcu, drugi su samo konstatovali da je Duškova reakcija spontana i prirodna, budući da njegova supruga „leži pored njega u bikiniju”.

18+
Klikni da vidiš sliku
Jelena Karleuša i Duško Tošić

Twitter

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Twitter

 

 Međutim, nije Jelena Karleuša prva, a ni jedina koja se pohvalila ovakvom fotografijom, a pitanje koje se ovde nameće glasi: Na čiji račun idu komplimenti? Na račun muškaraca jer su tako obdareni i potentni, ili na račun žena jer su i dalje poželjne svojim muškarcima?

 

18+
Klikni da vidiš sliku
Marko i Marija Bulat

Instagram

Ima čime da se diči:Marko i Marija Bulat, Foto: Instagram

Ovo nije prvi put da se poželjne supruge „hvale” potencijom, odnosno veličinom „ponosa” svojih muškaraca.
Naime, samo dan nakon Jelene Karleuše istu stvar je uradila i Marija Bulat, supruga popularnog pevača Marka Bulata.

Ni u Holivudu nisu imuni na ponos

18+
Klikni da vidiš sliku
Riki Martin

Youtube

Riki Martin, Foto: Youtube

 

 

Ni holivudske zvezde nisu imune na ovakve situacije. Tako se latinopevaču Rikiju Martinu erekcija dogodila nasred koncerta, a snimak na kojem se vidi kako pokušava da je sakrije obišao je svet. Nedavno je i glumac Džastin Tero otkrio jednu situaciju u kojoj njegova obdarenost nije tretirana kao prednost.

18+
Klikni da vidiš sliku
Džejson Teru

Youtube

Džejson Teru, Foto: Youtube

 

Naime, suprug glumice Dženifer Aniston u jednoj emisiji je ispričao da je morao da nosi dva para donjeg veša kako bi „bezbedno” snimio scenu u kojoj džogira. Navodno je njegova obdarenost bila uočljiva ispod samo jednog para donjeg veša!

 

Ni Markov „ponos” nije zanemarljiv, što pratioci na Marijinom Instagramu nisu propustili da prokomentarišu.

Filip Mitrović

Marko Popović

Filip Mitrović, Foto: Marko Popović

 
A pre samo nekoliko godina ovaj trend je pokrenuo Filip Mitrović, pevač i rijaliti zvezda, kada je na Instagramu objavio fotografiju jutarnje erekcije.

18+
Klikni da vidiš sliku
Filip Mitrović

Instagram

Pohvalila ga Maca: Filip Mitrović, Foto: Instagram

 Ovaj prizor nije propustila da prokomentariše Maca Diskrecija, izrazivši sumnju u autentičnost sadržaja slike, pa se našalila na Filipov račun tvrdeći da je pevač „nešto stavio u šorts”.

Stefan Babović

Rajko Ristić

I bivše ga se rado sećaju: Stefan Babović, Foto: Rajko Ristić

 

Takođe, ništa manje nije interesantan primer fudbalera Stefana Babovića, koji je pre nekoliko godina bivšoj devojci i majci svog deteta Naiki Bokan poslao sličnu fotografiju, koju je objavila upravo ona.

Jovan Marić: Žene se reklamiraju preko muškog ponosa!

Jovan Marić

Zoran Lončarević

Jovan Marić, Foto: Zoran Lončarević

 

Seksolog Jovan Marić dao nam je interesantno tumačenje ovog fenomena.

- Muškarci će objaviti fotografiju svog polnog organa samo ako izgleda lepo, deluje čvrsto i ima lep obim. Žene imaju veću potrebu da se dokazuju pred drugim ženama da su uspele u životu, a jedna dimenzija uspeha je upravo i dobar muškarac. A kada objave takvu fotografiju, ostalim ženama poručuju: „Ja sam seksi riba i pored mene su svi muškarci potentni.“ To je faza samoreklamiranja koja je naglašena zbog što živimo u ovom dobu - kaže Marić.

 

Komentari (1)

Sale

18.07.2017 00:34

Meni nešto hit ova fotka : šatro "uzbuđeni" Bulat a izgleda kao da se fotkao u muzeju sa kosturom samo letnje izdanje. Od njih dvoje se nešto "cepam" od smeha ko papirić...