Donald Tramp
EPA/Mike Theiler
Donald Tramp

EPA/Mike Theiler

Donald Tramp, Foto: EPA/Mike Theiler

Dačić je nakon sastanka izjavio da Trampova administracija bolje od prethodnih razume Srbiju, a "Alo!" ekskluzivno saznaje kako je došlo do tog istorijskog preokreta!

Naime, kako za naš list otkriva jedan od članova Dačićevog tima koji je prisustvovao razgovorima u Stejt departmentu, u Trampovoj administraciji radi više ljudi koji pričaju srpski!

- Mislim da je to osnovni razlog zašto nas bolje razumeju. Doduše, malo mi je čudan njihov srpski, pošto jedan od njih govori ijekavicom i koristi izraze kao što su "čimbenik", "promicatelj", "tajnik, "promidžba" i slične, drugi pak ima neki čudan naglasak, rekao bih albanski, a treći nekako "vuče" na bosanski s povremenim izrazima tipa "Alahu akbar". Ipak, sve u svemu, smatramo da je ovo velik pomak u srpsko-američim odnosima i da smo konačno bolje shvaćeni u Vašingtonu - otkriva za "Alo!" član Dačićevog tima.

ŠOKANTNO ISTRAŽIVANJE!

Evo zašto narod najviše voli ove rubike u medijima!

Novine

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Konačno je otkriveno zašto čitaoci najviše vole vesti iz hronike, sporta i estrade!

Nakon višedecenijske polemike o tome da su vesti o domaćim medijima suviše senzacionalističke, te da je u pitanju ništa više do podilaženja niskim strastima čitalaca, konačno je otkriveno koje su to rubrike najčitnije, ali i koji je razlog toj pomami!

Istraživanje koje je tim povodom urađeno pokazalo je da čitaoci najviše vole vesti iz hronike, sporta i estrade, ali i otkrilo zašto su baš te rubrike najprivlačnije.

- Sport se najviše čita zato što u ovoj zemlji nema osobe, bez obzira na životnu dob i pol, koja je stručnija od najboljeg stručnjaka u svakom sportu, jer ovde bi svako "ubo" trojku poput Đorđevića i sastavio bolji tim od Ilije Petkovića. Što se hronike tiče, onda je "lek za sve bolesti", pošto nakon pročitane tragične priče vežina konstatuje "pu, daleko bilo, meni je super u životu iako nemam šta da jedem!", a estrada je odličan "ventil", jer čitajući vesti o raznim likovima "sumnjivog morala" koji su postali javne ličnosti svako može da ih psuje i kune i tako sebi olakša svakodnevne muke - navodi se, između ostalog, u zaključcima oog istraživanja.

JEDNOSTAVNA MATEMATIKA

Vljora Čitaku je u pravu!

Pripitomila Zmiju: Vlora Čitaku

profimedia

Pripitomila Zmiju: Vlora Čitaku, Foto: profimedia

Kosovska ambasadorka u SAD Vljora Čitaku izjavila je na sednici Saveta Bezbednosti Ujedinjenih nacija da je više Albanaca osuđeno za ratne zločine nego Srba, a "Alo!" nakon mukotrpne analize otkriva da je bila u pravu!

Kako pokazuju podaci privremenih vlasti u južnoj srpskoj pokrajini, svako ko tamo živi, ili je tamo rođen od 459. godine pre nove ere do danas, državljanin je Kosova, a samim time i Albanije. Samim time, svaka od tih osoba smatra se Albancem. Po toj logici, računajući stare Ilire, Kelte, Cincare, Turke, Marsovce, Vogonce i druge etničke Kosovare, na Kosovu je za ratne zločine osuđeno više Albanaca nego Srba.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (1)

Цицка

11.02.2018 07:45

Ма ајте молим вас , једини разлог , ако је то уопште тачно да нас ова администрација мање мрзи, може бити да је у садашњој администрацији много мање људи који немају ту врсте симпатија да на туђим територијама малтретирајући и уништавајући друге народе праве своје бизнисе а може бити да се не разликују од претходних јер су задовољни већ оствареним бизнисима на Балканау . Направите извештај где су им бизниси и колико зарађују од Петреуса до КиМ о Бази и њеним могућностима не треба да се прича