Pivo Čaša piva
Profimedia
Pivo

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

Srbi prema svim statistikama spadaju u top 10 svetskih potrošača piva, ali pre nekoliko dana pojavila se vest prema kojoj je u našoj zemlji u poslednjih osam godina zabeležen pad tržišta od čak 14,59 odsto, kao i pad potrošnje. Naši novinari su zbog toga obavili veliko istraživanje ni bismo li otkrili kako je do ovog problema došlo, a rezultati do kojih su došli su, najblaže rečeno, šokantni!

Naime, kako smo otkrili, u Srbiji uopšte nije došlo do pada potrošnje piva, odnosno napitka koji se spravlja od ječma, hmelja, pivskog kvasca i vode, već se radi o povećanju prodaje nečega što se pravi od kukuruzne krupice, a prodaje se pod nazivom "pivo".

Ovo šokantno otkriće zaprepastilo je i najiskrenije pivopije, koje su konstaovale da su žrtve velike prevare i da se od takvog šoka mogu oporaviti samo i jedino konzumacijom pravog piva. Ipak, tu se pojavio veliki problem, pošto se pod "pravim pivom" u našoj zemlji mahom smatraju napici koji koštaju kao najmanje dva spravljena od kudikamo jeftinije i samim time isplativije kukuruzne krupice, uz čast retkim izuzecima.

URGENTNO SAOPŠTENJE

Gradska čistoća: Nezaposleni jedinci nisu kabasto smeće!

Spavanje Mamurluk PIjanstvo

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Beogradsko Javno komunalno preduzeće "Gradska čistoća" izdalo je urgentno saopštenje s molbom svim medijima koji pokrivaju srpsku prestonicu da ga objave u celosti. 

"Javno komunalno preduzeće 'Gradska čistoća' apeluje na stanovnike Beograd da ne zloupotrebljavaju akciju besplatnog odnošenja kabastog smeća! Naime, u poslednjih nekoliko prilika, kada smo besplatno odnosili kabasto smeće, pored kontejnera smo napazili muškarce starosti uizmeđu 18 i 55 godina, tesno vezane i sa začepljenim ustima. Na zaprepašćenje naših radnika, na svakom od njih je bila ceduljica na kojoj je, u različitim varijantama, pisalo da je u pitanju 'beskorisno smeće koje neće da radi, već samo troši pare na pivo i račune za mobilni, kablovsku i internet', te da se srdačno zahvaljuju na odnošenju dotičnih. Napominjemo da ljudska bića, živa ili mrtva, nisu u našem sektoru rada, te da se za iste ubuduće jave najbližoj filijali Biroa za zapošljavanje ili kome već žele. Samo ne nama. Unapred hvala", navodi se u saopštenju JKP "Gradska čistoća".

SVE ZA SARADNJU

Demokrate otišle na kolektivni sistematski pregled

Lekar Doktor

Shutterstock

Ilustracija: Shutterstock

Svi članovi Demokratske stranke ovih dana će otići na sistematski pregled, ekskluzivno saznaje "Alo!"!

Članovi DS-a su se na ovaj potez odlučili ne bi li dokazali Saši Jankoviću da su zdravi i, samim time, spremni za saradnju s njegovim pokretom, saznaje naš list u vrhu te stranke.

- Srbiji je neophodna saradnja svih opozicionih snaga, a Janković je izjavio da će s nama sarađivati kada ozdravimo. Zbog toga smo odlučili da kolektivno odemo na sistematski pregled. Zakazali smo kod svih mogućih specijalista, od dermatologa, preko specijalista za venerične i kardio-vaskularne, pa sve do lekara za tropske i bolesti zavisnosti. Uvereni smo da ćemo u ogromnom broju proći ova ispitivanja, a oni koji padnu na bilo kom biće izbačeni iz stranke. Tada ćemo imati crno na belo da smo zdravi, pa smatramo da neće postojati nikakve prepreke za saradnju i pravljenje prave opozicione koalicije - otkriva za "Alo!" izvor iz vrha Demokratske stranke.

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU

Komentari (1)

nedjo

03.09.2017 07:42

ovo o kolektivnom lekarskom vam je super,a to bi zaista svi politicari trebalo da prodju,pogotovo je bitan psihijatrijski pregled za iste