Rusija i Amerika
Profimedia
Rusija SAD

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Iz američke ambasade su saopštili da je Beograd pogodno i gostoljubivo mesto za ovakvu diskusiju, ali "Alo!" otkriva pravi razlog zbog kojeg je srpska prestonivca odabrana za ovaj sastanak!

Naime, kako otkrivaju naši izvori iz Kremlja i Bele kuće, Srbija je odabrana za ovaj izuzetno važan sastanak zbog - tradicije!

- Da nije bilo Srbije, ne bi bilo ni Prvog svetskog rata. Da se niste digli na oružje 1941. godine, Hitler ne bi povukao silne divizije sa Istočnog fronta i time doveo do toga da izgubi Drugi svetski rat. Dakle, Srbija je idealna zemlja za započinjanje i okončanje Trećeg svetskog rata, a samim time i posebno mesto u istoriji ljudske vrste - rekao je za "Alo!" izvor blizak pregovaračima.

LOGIČNO OBJAŠNENJE

Evo zašto Arnautović nije slavio gol protiv Srbije!

Marko Arnautović

Profimedia

Marko Arnautović, Foto: Profimedia

Reprezentativac Austrije srpskog porekla Marko Arnautović jedan je od najzaslužnijih fudbalera te reprezentacije u pobedi protiv Srbije od 3:2. Ipak, iako je uspeo da matira srpskog golmana Vladimira Stojkovića, on nije proslavio gol.

Arnautovićev gol u 76. minutu preokrenuo je rezultat, pošto je Austrija povela sa 2:1. On, ipak, nije proslavio pogodak, a izvor blizak austrijskom reprezentativcu objašnjava šta se, zapravo, desilo.

- Ako ste obratili pažnju na njegovu izjavu posle meča, u kojoj je istakao da nije njegova krivica što ne igra za Srbiju, stvari će vam biti kudikako jasnije. Marko je oduvek želeo da obuče dres zemlje iz koje je njegov otac, nadao se i čekao poziv nekog od srpskih selektora, ali to se nije desilo. Pošto je izgubio nadu, pristao je da igra za Austriju. I onda je došla ova velika i veoma bitna utakmica za Srbiju... Da je pobedila, Srbija bi overila vizu za Mondijal, što je san svakog fudbalera. E, sad... Marko je u 76. minutu došao do lopte, video sebe u dresu Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji i - "overio" situaciju matirajući golmana. Ali, kada je shvatio da on, reprezentativno gledano, nije Srbin već Austrijanac, zanemeo je od šoka i pognuo glavu, shvativši da je opasno zeznuo planove Srbije. Isto se desilo i u 92. minutu. Taman što se oporavio od prvog, usledio je drugi šok. Dakle, nije kriv on, nego prethodni srpski selektori - objašnjava naš izvor.

LAKA LOVA

Kladionice izbacile kvote za "šokiranje prvim snegom"

Čišćenje snega

N. Pavlović

Čišćenje snega, Foto: N. Pavlović

Srpske kladionice izbacile su kvote za šokiranje prvim snegom, ekskluzivno saznaje "Alo!"!

Među brojnim igrama kladioničari su ponudili i "šokiranje prvim snegom", a na listi onih koji će se iznenaditi tom prirodnom pojavom žestoka je konkurencija.

Tradicionalno šokiranje putara nosi kvotu 1,75, a odmah do njih su lokalne samouprave sa 1,90. Iznenađenje u vidu snega kod običnih vozača koji nemaju zimske gume i lance ima kvotu od 1,95, dok su meteororlozi jedina "sigurica" i oni se, u zavisnosti od kladionice do kladionice, kreću izmeđ 1,25 i 1,35.

- Igra je veoma jednostavna. Radi se samo o tome ko će prvi da se iznenadi ili čak i zaprepasti što je pao sneg. Ova igra je posebno interesantna našim igračima iz inostranstva, u čijim državama takvi tipovi ne postoje. Već imamo brojne uplate iz skandinavskih zemalja, Rusije i Kanade, ali i iz tropskih i suptrobskih krajeva, gde ljudi ni ne znaju kako izgleda sneg - saznaje "Alo!" kod jednog od domaćih kladioničara.

 

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (2)

Arhangel

08.10.2017 11:31

Zaobidjite nas sa III ratom molim vas. Neka pocne bilo gde, samo ne kod nas.

Dule

08.10.2017 13:56

Zato sto je kriminalna nezakonita zemlja i sve prolazi