Rijaliti Zadruga logo
Promo
Sanja Stanković i Jovana Tomić

Printscreen

Sanja Stanković i Jovana Tomić, Foto: Printscreen

Jovana Tomić Matora je po ulasku u rijaliti postala veoma bliska sa Sanjom Stanković, pa su čak završile i u krevetu, gde su se ljubile i razmenjivale nežnosti.

Međutim, Sanja je na jednom od sastanaka zadrugara navela da su njih dve samo drugarice, i da ništa ne znači to što su radile u krevetu. Tada je šaljivo dodala da je ona bila u krevetima mnogih učesnika... A Anđela Veštica tom prilikom nije propustila da je pozove i u svoju postelju.

Dok Sanja navodi da je ona samo drugarica sa Jovanom, Matora očigledno ima drugačije namere. Evo i pisma koje je, kako se priča, Matora napisala Sanji, a u čij posed je došao izvor blizak produkciji portala Pink.rs.

Pismo

Printscreen

Pismo, Foto: Printscreen

- ...Da se vezujem. Desilo se, lepo mi je! Najvažnije ne žalim o svemu, kapiram da bićemo drugarice ovde, je*iga, malo prisnije. A napolju si naj*bala! - stoji u pismu.

Komentari (2)

Mirjana

08.10.2017 12:20

Podrzavam Jovanu kad su ove stvari u pitanju, ali je nikako necu podrzati u tome da mafija i izivljava se nad slabijim od sebe. Puna je frustracije ,besa i veoma los covek. Uopste nije dobar drug i svaki put se priklanja najopasnijim ljudima u kuci. Treba da shvati da sve ono sto ona radi drugima ce se vratiti upravo njoj samoj.

mila

08.10.2017 23:06

@Mirjana - Odvratna je i po izgledu i po ponasanju...piiih...