Divna i Marko
Printscreen
Divna DNK

Printscreen

Divna DNK, Foto: Printscreen

Nakon što je stiglo pismo Velikog Šefa u kom je rečeno da su Rada i Anđela kažnjena zbog prekršaja boravka u hotelskoj sobi, Zorica je otvorila "pandorinu kutiju" kritika i na red su došli i Marko i Divna.

Marko je u toku sastanka ustao od stola, što je razbesnelo mnoge ukućane. Lepi Mića pozvao je da se on čak i kazni oduzimanjem honorara.

- Gospodin Marko dođe, uzme svoj tanjir, jede i ode. Svi operu za sobom, a on sve ostavi u sudoperi - Milica Milisavljević Dugalić je ustala i započela izlaganje, a ubrzo prešla i na intimu ovog ljubavnog para iz Dubnice.

- Oni su simulirali seks - rekla je ona, na šta su se ukućani zgranuli - Ako to možete, onda ćete danas ceo dan prati sudove!

- Dođi za sto - drali su se ukućani na njega, a on je, besan, izašao.

- Oni su seoski đilkoši, oni foliraju sve nas - bio je jasan Mića.

Video napada na Marka i Divnu pogledajte ovde:

 

 

Komentari (3)

MAĆIĆ

04.10.2017 22:41

Tij gpspođi Milici nešto fali u glavi. KAKVE VEZE IMA DA SU ONI SIMULITALI SEKS SA PRLJAVIM SUDOVIMA, I od kud ona zna Šta je bilo u hotelu, kad je tamo zabranjen ulaz ukučanima. A Marko je bio gazda i to sa suprugom. A POSEBNO, KAKVA JE TO PREVARA. NIKO NIJE NJIMA PLATIO DA IMAJU SEKX - A ONI NISU URADILI PLAĆENO. ŠTA JE TU PREVARA, I KO JE MILICA DA NALAZI ODGOVARAJUČU KAZNU. SEMULACIJA SEKSA POVLAČI ZA SOBOM PRANJE SUDOVA CEO DAN. KO JE OVDE LUD I SIMULANT. MILICA KOJA SIMULIRA SUDIJU.!!!!

maja

05.10.2017 07:55

nevidjeni prevaranti,treba ih izbaciti,neka idu da vode racuna o svom datetu,koje je ovo vredjanje inteligencije srpskog naroda od strane vlasnika tv stanice,sramota da njih nazivate ljudima iz naroda.bruka!!!!!!!!

nedjo

05.10.2017 13:37

kakvo dno