Glumci serije "Šifra Despot"
Promo
Glumci serije

Promo

Glumci serije "Šifra Despot", Foto: Promo

U susret premijeri serije, Ognjen Amidžić je sinoć u svojoj emisiji "Ami G Show" ugostio Radoša Bajića, Nedeljka Bajić, glavnog glumca koji tumači lik Despota Despotovića, Đorđa Markovića i Marijanu Mićić.
Ekipa vikend-serije "Šifra Despot" govorila je o snimanjima koja traju od 20. septembra i atmosferi na setu, a Nedeljko Bajić je otkrio i dugo čuvanu tajnu - kako je zapravo nastala ova serija i ko je bio inspiracija za nju.

"Ideja je potekla od toga što postoji jedan čovek koji zaista ulazi u tuđe živote i rešava im probleme kompjuterski. On je naš dugogodišnji saradnik, njemu se svašta dešavalo i on je delio sa nama te svoje dogodovštine i nama se upalila lampica da to ekranizujemo, pitali smo ga, on se složio i onda je Radoš ušao u tu materiju. "Šifra Despot" nije tek tako, to je jedan metod kom se rešavaju problemi. To je njegov način da on iskoristi svoju genijalnost da reši neke stvari koje su obično nebulozne", ispričao je Nedeljko.

Glumci serije

Promo

Glumci serije "Šifra Despot", Foto: Promo

Pored toga, novinarka emisije provela se jedan dan sa ekipom na setu i tom prilikom razgovarala sa Brankom Šelić i Radoslavom Milenkovićem, koji tumače Despotove roditelje Rumenku i Životu, a oni su otkrili nešto više o njihovom odnosu sa sinom.

Glumci serije

Promo

Glumci serije "Šifra Despot", Foto: Promo

"Pokušavam da pomognem svom sinu Despotu, njemu sam najviše posvećena, kao i svom suprugu. ja ne razumem ni čime se on bavi. Najviše bih volela da on završi taj fakultet i da uzme diplomu. Ne snalazi se baš dobro, a za to smo možda Života i ja krivi", rekla je Branka Šelić, koja igra Despotovu majku Rumenku. Despotov otac Života je potpukovnik u penziji, strog, ali pravičan čovek, koji ne pokazuje emocije.

"Despot je bio bistar kao dečak, išla mu je matematika, i on se sad bavi tim programiranje, a ne zna da naplati. On misli da sve zna, a ne zna skoro ništa. Majka ga brani, pa tu imam problem", rekao je Rale Milenković koji je otelotvorio lik Živote. Nakon priloga sa snimanja, Đorđe Marković je u studiju prokomentarisao ono što su rekli njegovi roditelji.

Glumci serije

Promo

Glumci serije "Šifra Despot", Foto: Promo

"Tata napada, majka brani, otac ne da majci da izađe iz dvorišta. Života je u penziji, a želi da bude u nekom poslu. Zato on u nekom trenutku postaje moj asistent u tim mojim podvizima i avanturama. Videćemo do čega će me sve dovesti", rekao je Đorđe. Pored glavne postavke koju Đorđe Marković, Radoslav Milenković, Branka Šelić, Tamara Krcunović i Ljiljana Stjepanović, kroz seriju će do kraja snimanja proći još skoro 220 glumaca. Ne propustite premijeru vikend-serije "Šifra Despot" u petak 16. februara od 21 čas na porogramima TV Pink širom regiona.