Požar Podgora Hrvatska šuma
Youtube printscreen
Požar Podgora Hrvatska šuma

Youtube printscreen

Požar u Hrvatskoj, Foto: Youtube printscreen

Naime, nakon što je veći broj nacionalistički nastrojenih medija u Hrvatskoj u poslednje vreme kao uzročnike požara označio lokalne Srbe, optužujući ih da su podmetali vatre, sprovedena je široka inspekcija uzroka kojom je utvrđeno da su isti u pravu.

Istraga je dovela do modnih blogova na kojima je otkriveno da su krivci za požare Srbi.

- Na tim blogovima se ispostavilo da su srpski momci opisani kao veoma seksi i vreli. A s obzirom na to koliko su prema tim opisima vreli, bilo je sasvim očekivano da negde bukne vatra. Jednostavno, nemoguće je da takva vrelina ne uzrokuje požar. Ali, nisu samo oni krivi. Ima i devojaka iz Hrvatske koje reaguju na njihovu vrelinu, pa ona postane uzajamna i na kraju situacija jednostavno mora da se otme kontroli, a što je i dovelo do nekontrolisanog iskričenja i svih ovih požara- otkrio je za "Alo!" izvor blizak istrazi.

POTVRĐENO

Slovenija i dalje postoji!

Slovenija

Profimedia

Slovenija, Foto: Profimedia

Nekadašnja bivša jugoslovenska republika Slovenija i dalje postoji kao samostalna država, potvrdila su istraživanja koja su sproveli stručnjaci iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore!

Pošto poslednjih meseci u ovim državama skoro i da nema vesti iz Slovenije, stanovništvo se uplašilo da je to znak da je ta država nestala s mape sveta. Zato su brojni stručnjaci udruženim snagama sproveli istraživanje koje je nedvosmisleno pokazalo da Slovenija i dalje egzistira kao samostalna država.

- Poslednjih meseci u našim državama bilo je veoma malo vesti iz Slovenije. Ako izuzmemo plasman Maribora u Ligu šampiona, a što je ipak vest koja interesuje samo ljubitelje fudbala, skoro ništa iz tog regiona nije doprlo do naroda u ovim državama. Neki smatraju, pa čak i odgovorno tvrde, da jeste bilo raznih vesti, ali da ih nismo primetili zbog drugih stvari koje su nam se dešavale. Ipak, kako bismo bili sigurni da je sa Slovencima sve u redu, seli su u autobus i uputili se u Ljubljanu. Tamo su nas gledali malo čudno kada smo im rekli zašto smo došli, ali na kraju se ispostavilo da je OK - rekao je za "Alo!" jedan od eksperata koji je učestovao u ovom istraživanju.

NEVEROVATNO!

Posvađali se čelnici Crvene zvezde i Partizana!

Večiti derbi

Twitter

Ilustracija: Twitter

Desilo se nezamislivo, to je to, došao je kraj - čelnici fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan žestoko su se posvađali!

Ono u šta niko normalan nije verovao, ipak se desilo! Čelnici dva najveća srpska fudbalska kluba žestoko su se posvađali, prvi put u poznatoj istoriji!

Povod svađi nije najjasniji, ali upućeni tvrde da je do spora došlo zbog toga što jedni misle da su bolji od drugih i da ona druga strana ima veću podršku države i sudijske organizacije. Zbog toga je sazvan hitan sastanak najviših organa FSS, na kojem je odlučeno da se ovom incidentu hitno stane na kraj.

- Ukoliko to odmah ne uradimo, može se desiti nešto još gore. Zamislite, primera radi, da večiti rivali jednog dana počnu da ratuju saopštenjima, daleko bilo! Ili, ne daj bože, da dođe dotle da nasrnu jedni na drugi u inostranstvu! Pošto nam je taj scenario, ipak, nezamisliv, odlučili smo da pozovemo navijače dva kluba da se nađu u centru grada i rukuju, izgrle i izljube, kako bi se sprečili veći incidenti - otkriva za "Alo!" izvor iz vrha FSS.

 

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (1)

kokan

27.08.2017 19:09

Nije Vam uopste smesno. Prva vest moze biti i tragicna za neke Srbe. Ne treba se igrati sa nacionalizmom i sovinizmom, da ne kazem jacu rec.