Štrand sunčanje
N. Mihajlović
Štrand sunčanje

N. Mihajlović

Štrand, Foto: N. Mihajlović

Kako se navodi u saopštenju ove organizacije, za paklene vrućine krive su - Srpkinje!

- Detaljnim proučavanjem istorije meteoroloških podataka za Srbiju otkriveno je jedno veliko ništa! Naime, svuda u svetu temperature zbog globalnog zagrevanja iz godine u godinu rastu, a samo u Srbiji skaču. Zato smo produbili naše istraživanje i počeli da guglamo do besvesti. Tražili smo pojmove "Srbija" i "vrelo". Tako smo stigli i do Instagram profila brojnih devojaka i žena iz Srbije. Tada nam se sve otvorilo i shvatili smo u čemu je problem! Devojke i žene iz Srbije su, naime, toliko vrele, a što se u letnjim mesecima može najbolje videti jer tada na sebi imaju minimalnu količinu odeće, što je dovelo do neverovatnog porasta temperature u tom delu sveta. Ovo može da predstavlja realnu opasnost i po ostatak sveta, jer ta vrelina jednostavno mora da se prelije van granica Srbije. Najgore od svega je to što rešenje za ovaj problem ne postoji, pošto je u pitanju genetika - navodi se u saopštenju Svetske meteorološke organizacije.

SUŠA UNIŠTILA ROD KUKURUZA I SOJE

Ljubitelji roštilja: Biće pravih pljeka i piva!

Pivo

N.M.

Pivo, Foto: N.M.

Suša u Srbiji uništila je možda i više od 60 odsto roda kukuruza i soje, a ova vest je poeebno obradovala ljubitelje roštiljanja!

Naime, kako objašnjavaju eksperti, radost ljubitelja ove rekreacije bazirana je na masovnom uverenju da se u domaće pljeskavice i druge proizvode od mlevenog mesa masovno stavlja soja ne bi li se smanjili troškovi i samim time povećao profit, kao i da se pivo u našoj zemlji, umesto od ječma, pravi od kukuruzne krupice.

- Da li su oni koji vole da roštiljaju uz pivo u pravu ili ne, videćemo u narednom periodu. Ukoliko se ispostavi da ne bude interventnog uvoza ovih poljoprivrenih kultura, a pljeskavice i pivo dobiju drugačiji ukus, to bi trebalo da znači da su oni koji su smatrani teoretičarima zavere bili u pravu. Ali, pustimo da vreme pred nama pokaže ko je u pravu - objašnjava naš izvor.

REANIMACIJA SFRJ

Ponovo gore buktinje svih republika bivše Jugoslavije

Grb SFRJ, Jugoslavija
Ilustracija: Profimedia

Države nastale na prostoru nekadašnje SFRJ svojski su se potrudile da reanimiraju grb nekadašnje zajedničke države.

U svim državama bivše Jugoslavije ovog leta besne šumski požar, što su sociolozi, istoričari i psihgolozi protumačili kao jugonostalgiju stanovnika tih zemalja.

Naime, kako objašnjavaju ovi eksperti, ovo leto je specifično po pitanu šumskih požara, koji bukte poput šest buktinja u grbu SFRJ.

- U prvi mah činilo se da je u pitanju ništa drugo do najobičnije koincidencije, ali pažljivijim uvidom u problem otkriveno je da nema bivše države SFRJ u kojoj plamte požari koji nisu podmetnuti. A čim su podmetnuti, jasno je da je u pitanju nečija želja da obnovi plam baklje svoje republike iz grb SFRJ. Dakle, u pitanju je klasična jugonostalgija - objašnjava za naš list jedan od ovih eksperata.

 

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (2)

pera rogonja

06.08.2017 10:22

Svako ima svoje misljenje ali meni nedostaje Jugoslavija.Nedostaje mi ona bezbednost kada si smeo svuda da ides i da te niko ne pita,zasto si tu?Nedostaju mi savezne radne akcije i druzenje na prostoru stare Jugoslavije.Jednostavno voleo bi da nestanu ovi lopovi od tajkuna i politicara koji gledao sta da opljackaju na teritoriji stare Jugoslavije.Nikada ta vremena nece da se vrate.

napomena

06.08.2017 11:24

OVO SU LAŽNE VESTI KOJE BI TREBALO DA NAM UBLAŽE MUKE ZBOG OVE VRUĆINE!!! ALI GREŠKA JE U TOME, ŠTO SE OD SMEHA SVE VIŠE ZAGREVAM.DAJTE NEŠTO DA NAS RASHLADI KO LADAN TUŠ, ALI DA I TO BUDE LAŽNO ne daj Bože stvarno.