Vuk Drašković
Zoran Lončarević
Vuk Drašković

Zoran Lončarević

Vuk Drašković, Foto: Zoran Lončarević

Kako saznaje “Alo!” na adresu Vuka Draškovića, lidera Srpskog pokreta obnove stigla je zanimljiva pošiljka i to od Marka Miloševića, sina nekadašnjeg lidera SRJ i SPS-a u kojoj je bilo pismo funkcionera SPO-a sa potpisima svih članova Predsedništva te stranke koji zahtevaju smenu svog lidera.

Gojković: Najgori Draškovićev spin

Član Predsedništva SPO-a, narodni poslanik i jedan od potpisnika pisma koje je Marko Milošević navodno poslao Vuku Draškoviću Žika Gojković kaže za “Alo!” da se radi o podmetačini.

- To je najobičnija laž i prevara. Na jedan najmizerniji i najpokvareniji način su pokušali da spinuju sve realne probleme koji su nagomilani u stranci a na koje smo mi želeli da ukažemo. Napisali su da je to pismo poslao Marko Milošević, iako je pismo poslato poštom, to je neko organizovao. Pokušali su da tenziju prebace sa svih ostalih problema koje imamo i koji su nas doveli do toga da nekada najjača stranka u Srbiji padne tu gde jeste. Da se raspravlja samo o nekom Marku Miloševiću. To je toliko jadno i bedno da povređuje i koeficijent inteligencije svakog normalnog člana SPO, a verovatno je imalo za cilj da zavara samo one koji nemaju toliku inteligenciju da primete sve ono što ne valja u stranci. Oni su sve to prebacilii na jednu spletku koja je trabala da pokaže kako mi vređamo sve one koji su se 25 godina borili za demokratiju, pa onda smo valjda uvredili i sve nas.

Kako saznaje naš list, tačno pred sednicu Predsedništva SPO-a, koja je održana u nedelju u prostorijama stranke stiglo je pismo od Marka Miloševića preporučeno na Vuka Draškovića.

- Kada smo videli da je stiglo pismo, na kome piše da je pošiljalac Marko Milošević, a da se treba predati na ruke lično Vuku Draškoviću svi smo se sledili. Odneli smo pismo lideru SPO-a kome nije bilo svejedno kada je video ko mu piše. On je otvorio pošiljku i imao je šta da vidi. Naime, radi se o pismu funkcionera SPO-a, sa sve njihovim potpisima u kome se oni direktno obraćaju Vuku Draškoviću i traže od njega smenu - kaže nam naš izvor iz SPO-a.

Prema njegovim rečima, Vuk je ovu pošiljku pokazao na sednici Predsedništva stranke svim prisutnim, ali se bundžije, koje traže njegovu smenu i kritikuju njegov rad nisu nimalo začudile, već su se ponašali sasvim prirodno i normalno.

- Svi su preko toga prešli, kao da niko nije spomenuo Marka Miloševića. Žika Gojković i njegov klan je nastavio sa kritikama na račun Vuka Draškovića i njegovog vođenja stranke, kao da Vuk u rukama nije držao pismo Marka Miloševića sa njegovim potpisom - kaže nam naš sagovornik.

Podestimo pojedini funkcioneri SPO-a oštro su kritikovali skretanje sa kursa SPO-a i izjave, tačnije tvitove Vuka Draškovića, kojim je navodno poljuljana koalicija sa SNS-a, a od Draškovića su tražili da se odrekne NATO-a i da se vrati monarhiji.

Komentari (13)

PROSTO NEVEROVATNO

31.05.2017 14:54

Zar jos postoji ova stranka.

Branko

31.05.2017 15:01

@PROSTO NEVEROVATNO - Jeste da svi članovi stranke mogu da stanu u manji autobus ali dok je Dane biće i stranke!

vlada

31.05.2017 15:27

Očito da stranka postoji čim se svakih 5 godina neko trudi da ih uništi. I uvek nađu ljude iznutra. Ali ovo sa pismom koje potpisuju navodno SPOovci a šalje lik koji se zove Marko Milošević je previše slučajno da bi bilo slučajno. Kao i oružje kod kuće Vučića, kao i ljudi koji hoće da ruše Mila ali nemaju ništa protiv da usput sruše i Vučića, kao i mnogo znakova da se baba Jula iz Moskve povampirila. Možda je ipak ovo stvarno pismo sina baba Jule!

Tamara

31.05.2017 18:02

@vlada - Ne ne ne , posao BABA JULE je zavrsen 12. marta 2003. ... ha ha ha ha ha ha ... tu vam je kicma slomljena SVEDENI STE OD 180 NA 8 POSLANIKA I DANAS VAM JE PREDSEDNIK ''BIVSI RADIKAL'' i sad su vam uzaludna ova prenemaganja da VI ''PREMIJERI djindjici i PREMIJERKE slavke curuvije'' BRINETE CAK NI MANJE NI VISE NEGO I ZA VUCICA ... Suvise je providno vase zlo - cak postaje simpaticno i smesno ... ha ha ha ha ha ha ...

branko1

31.05.2017 15:55

To Pismo je smislila Danica.Vuk Bezmudić nije sposoban za to ali je zato Dana na sve spremna, da bi joj ostale beneficije

Kec

31.05.2017 23:19

@branko1 - Ode Dana od sutra iz NIS-a,dok i Vucina odlazi iz diplomatije za vek vekova...Da dobro ste culi,on nebitni lik drzi i dalje diplomatiju i ako je sef Ivica..

Žeks

31.05.2017 18:08

Nebitan lik i nevažna vest!

Paja original

31.05.2017 18:57

@Žeks - Ako je tako, zasto onda pises komentar?

Žeks

01.06.2017 00:01

@Žeks - Pajo želim samo da ukažem uredniku na propust..

Драгомир

31.05.2017 20:32

Марко Милошевић син најгорег председника Србије НЕМА НИКАКВО ОБРАЗОВАЊЕ!Баш никакво.Био је изузетно лош основац а у обданишту није било глупавијег детета од њега!Такође и његова сестра Марија нема никакво образовање.Онда ај па ти води државу када имаш такву децу?Бахати младић је спао на то да је утекао из Србије!Да се ја питам дозволио бих му повратак а онда нека му је овде бог у помоћи!

zix

01.06.2017 00:21

@Драгомир - Da li ti nekoga voliš?

vjeko

31.05.2017 21:54

Cim je vuk izdao knjigu odmah rusi se stranka

Rala

01.06.2017 09:03

Bruka. Zadnje vreme došlo. Noseći gajbice Marko zaradio i da može da plaća Mirka i Žiku.