Hapšenje Marka Đurića
Tanjug/AP
Hapšenje Marka Đurića

Tanjug/AP

Hapšenje Marka Đurića, Foto: Tanjug/AP

Naime, kako otkriva naš izvor blizak kosovskim vlastima, skeč režirala je ekipa čuvenih Monti Pajtonovaca!

- Razmišljali smo kako da poboljšamo proces priznavanja naše nezavisnosti, pa smo shvatili da moramo da uradimo nešto simpatično, što će se svideti ljudima širom sveta, kako bi rekli nešto u stilu: „Jao, baš su simpatični, hajde da pritisnemo naše vlasti da ih priznaju kao državu.“ Zato smo angažovali preživele Pajtonovce, ali posle prvobitnog uspeha sada nam se čini da nije ispalo sve kako smo planirali. Neki čak tvrde da smo se izblamirali, ali smatramo da je najbolje da pustimo da vreme pokaže ko je u pravu, pošto je ovo zaista bilo u pajtonovskom fazonu - „nešto sasvim drugačije“ - otkriva naš izvor.

ŠOK ZA INFARKT!

Navijači Crvene zvezde se prepali zbog oštre kazne Skenderbegu!

FK Skenderbeg

Wikipedia

FK Skenderbeg, Foto: Wikipedia

Vest da je UEFA albanski klub Skederbeg izbacila iz evropskih takmičenja na 10 godina izazvala je šok simpatizera Crvene zvezde!

Nedugo nakon što su srpski mediji javili da je UEFA žestoko rebnula „ljutog rivala Partizana“, koji pride ima crveno-bele dresove, objavljena je informacija da je evropska kuća fudbala kaznila beogradske crveno-bele globom od 31.000 evra zbog propusta na utakmici sa moskovskim CSKA u Ligi Evrope. Naime, nedugo zatim stigla je vest o izbacivanju albanskih crveno-belih na deset godina zbog nameštanja utakmice, što su mnogi videli kao novu verziju prve informacije. Zdravstvene ustanove širom Srbije primile su veliki broj poziva zbog srčanih i problema sa krvnim pritiskom, napadima panike, anksioznošću i epileptičnim napadima, a u najvećem broju slučajeva Hitnu pomoć zvali su simpatizeri Crvene zvezde.

- Ovoliko posla nismo imali još od Barija 1991. godine, ali je tada uzrok problema bio potpuno drugačije prirode. Nadamo se da će mediji ubuduće imati više sluha ne samo za srpske navijače već i za medicinske radnike koji su zbog Skenderbega bukvalno padali na nos od posla - rekao je za „Alo!“ jedan od radnika Hitne pomoći.

FANOVI OSTALI BEZ REČI!

Stanija objavila šokantnu fotografiju!

Stanija Dobrojević, jedna od najpoznatijih srpskih starleta, objavila je u petak fotografiju koja je šokirala njene fanove!

Ona je, naime, na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj leži u naručju svog dečka, ali razlog šokiranosti fanova bio je detalj koji je retko viđen na njenim dosadašnjim fotografijama - Stanija je bila zakopčana do grla!

Većina fanova je ostala bez teksta i nije znala kako da reaguje, a bilo je i onih kojima je malo nedostajalo da zbog šoka podignu ruku na sebe. I to ne desnu.

Ljubitelji lika i dela popularne starlete apelovali su na nju da im više ne priređuje takve nemile scene, pa se sada čeka njena nova objava kako bi se videlo da li je uslišila njihove molbe.

 

OVO SU IZMIŠLJENE VESTI KOJE SLUŽE SAMO ZA ZABAVU!

Komentari (3)

jerko

01.04.2018 07:15

I takvi da uzmu toliki komad teritorije! Ne znam, ali meni ta kosovska trapavost više govori o Srbiji nego o Kosovu.

ххх

01.04.2018 09:53

@jerko - Србија нажалост не може да се бори против НАТО пакта.На то си мислио?

ххх

01.04.2018 09:55

Ово објашњење, о ,, симпатичном гесту,, ради признања, вређа људску интелигенцију.Надам се да је хоспитализован онај ко је дао овакву изјаву.