Ivan Bosiljčić
Alo/Promo
Ivan Bosiljčić

Alo/Promo

Ivan Bosiljčić, Foto: Alo/Promo

Autorski projekat Ivana Bosiljčića, muzičko poetsko veče „Par stihova za nas“ biće održano 21. decembra od 19.30h u Operi i teatru Madleanijanum, saznaje Alo.rs

Popularni srpski glumac već tradicionalno nastupa u Madlenijanumu, a interesovanja za njegove koncerta ne jenjavaju.

Ukoliko do sada niste imali priliku da uživate u njegovom nastupu, pravo je vreme da iskoristite kraj meseca decembra i budete njegovi gosti na koncertu.

Program muzičko poetske večeri podrazumeva kombinaciju različitih umetničkih formi, uz obradu popularnih muzičkih tema od 60-tih godina do danas. Filmska muzika, ruske romanse, savremena pop muzika, isprepletana poezijom najvećih domaćih i stranih pesnika poput Šantića, Rakića, Antića, Dedića, Rajića, Jesenjina, Bodlera, Radičevića i mnogih drugih.

Ivan Bosiljčić

Alo/Promo

Ivan Bosiljčić, Foto: Alo/Promo

Saznajte zbog čega muzičko veče Ivana Bosiljčića ne može da se prepriča, već mora da se doživi i kako izgleda kada publika više od deset puta vrati Ivana na bis.

 

Komentari (2)

nedzad nedjo

04.12.2017 15:29

kad cujem kak peva dodje mi da se napijem od muke

Maryann

04.12.2017 17:43

Baš lepa vest! Svaka čast i hvala gospodinu Bosiljčiću na ovom koncertu. Takođe bih zahvalila gospodinu koji je na youtube postavio koncert ovog umetnika, održan u Madlenianumu 29. 12. 2011 godine ali koji sam, nažalost, otkrila tek pre par nedelja.