glavobolja, migrena, mozdani udar,
profimedia
glavobolja, migrena, mozdani udar,

profimedia

Ilustracija: profimedia

Bol je uglavnom pulsirajući i može se proširiti i na drugu polovinu glave, ali i dalje ostaje jače izražena na onoj polovini na kojoj se početno pojavila.

Bol se uglavnom povećava fizičkom aktivnošću, pa se preporučuje mirovanje dok traju bolovi.

Migrene češće pogađaju žene. Takva bol iscrpljuje, a ponekad ne deluju nikakvi analgetici i jedini lek je mirovanje u mračnoj prostoriji.
Isprobajte eterično ulje koje može lečiti migrene, depresiju, teskobu i rak!
Pre nastupanja migrene, telo može nagovestiti njen početak. Unutar vidnog polja mogu se pojaviti crne rupe, svetlucave linije, zamućenje vida i ostali poremećaji.

Ta pojava se naziva aura i najčešće traje oko 30 minuta. Nakon toga se razvija glavobolja.

Ako patite od migrene, sigurno ste spremni da učinite gotovo sve kako biste uklonili ili barem ublažili bol, ali ste i gotovo sve već isprobali. Ali, jeste li pokušali da otklonite bol uz pomoć soli?

Kada koristite sol za ublažavanje bolova, svakako upotrebite so visokog kvaliteta kao što je himalajska kristalna sol. To je najlekovitija so na svetu. Sadrži 84 minerala, elektrolita i elemenata, što je fascinantan broj s obzirom na to da postoji samo 118 poznatih elemenata.

Ova so može ublažiti bol, ojačati imuni sistem, povećati nivo energije, uravnotežiti nivo serotonina u krvotoku, uravnotežiti broj elektrolita u telu i još mnogo toga.

Osim što je delotvorna, ova metoda je i jednostavna. Samo uzmite čašu limunade s visokom koncentracijom himalajske kristalne soli i pijte je. Deluje poput magije.

Kako so deluje na migrenu? Veruje se da migrena može biti uzrokovana nedostatkom natrijuma, pa je logično da će so delovati kao lek.

Komentari (1)

jug

08.08.2017 19:42

Neverovatno, ali istinito.