Kidnapovanje
Đorđe Kojadinović
Kidnapovanje

Đorđe Kojadinović

Kidnapovanje, Foto: Đorđe Kojadinović

Kada je njegova odbegla ćerka Elvira J. (15) odbila da napusti momka Roberta T. (15), za koga hoće da se uda, Ringo Matić je oteo njenog nesuđenog devera, ugurao ga u automobil „audi A4“ i odvezao u selo Drenovac kod Paraćina, gde ga je držao zatočenog u kući!

Protiv Ringa je podneta krivična prijava zbog sumnje da je 16. septembra ove godine u selu Žitkovac kod Aleksinca oteo Martina T. (19), rođenog brata Roberta T. (15), za koga je njegova odbegla ćerka htela da se uda! Kada su mu policajci uručili krivičnu prijavu, osumnjičeni Ringo je poručio: „Vratiću ga kada oni meni vrate ćerku“.

Pometnja je nastala 15. septembra ove godine kada je Elvira J. bez znanja roditelja otišla od kuće. Pobegla je u selo udaljeno 50 kilometara da bi se udala za Roberta T. iz Žitkovca kod Aleksinca.

Ringo je policiji prijavio ćerkin nestanak, ali je narednog dana i sam krenuo u potragu. Uz pomoć jednog prijatelja i njegove žene saznao je gde mu je ćerka i uputio se u selo Žitkovac. Međutim, tamo su nastalu novi problemi jer Elvira nije htela da se vrati. Posle kratkog ubeđivanja, Ringo je uz pomoć muškarca i žene koji su krenuli sa njim u potragu na silu u automobil “audi A4” uvukao Martina T. (19), rođenog brata Roberta T., i odvezao ga u selo Drenovac kod Paraćina. Ringovi nesuđeni prijatelji su odmah pozvali policiju i prijavili ga za otmicu!

- Nastala je opša potera. Ringa su jurile i policija i mladoženjina familija! Policija mu je upala u kuću, pretresla sve prostorije u potrazi za Martinom, ali ga nisu našli. Malo kasnije, pored lokalnog puta Drenovac-Krozbina pronašli su Ringa, Martina i muškarca i ženu koji su umešani u otmicu - kaže poznanik osumnjičenog Ringa Matića. On je priveden u policijsku stanicu u Aleksincu radi razjašnjenja celog slučaja.

Save

Save

Komentari (7)

Ana

20.09.2016 09:01

Prevideli ste Kusturicino prisustvo. A sledece godine (sa Ringom pod ruku) u Veneciji...

momazver

20.09.2016 09:15

Srpsa posla.....Mislim onih...malo tamnijih... Srba.

mik

20.09.2016 10:20

@momazver - Ringo je car..hahaha mada, bolje da je oteo. priju.

nemke

20.09.2016 12:28

@momazver - Sta lupetas , kakva bre srpska posla?! I najveci tenkre kapira da su Romi jedino ti se pravis mutav.

Blok 45

20.09.2016 10:45

Kada dođu Vinetu, Đango, braća Daltoni i Sandokan, videće oni svoga boga.

Majka

20.09.2016 11:51

Moze li neko strucniji da nam objasni ovu situaciju. Devojka maloletna, ali je starija od 14 god. Da li je prekrsen neki zakon ako je ona dobrovoljno otisla? Danas deca imaju prava na sve i svasta, sama odlucuju sa kim ce itd...ne smemo da im branimo nista, jer ih odmah "zlostavljamo"...a sta oni nama ovo sve rade pa zar to nije zlostavljanje od strane dece? Gde su nasa roditeljska prava, ako ih uopste imamo...

Kolporter

20.09.2016 12:34

Ringo, audi A4. Kakvo ludilo! Hahahaha Srbijo, ko sve hoda zemljom tvojom. A vi ćutite i čekajte smrdljive buseve po Srbiji , a Ringo češe j..a u audi-u A4.