Gordana ubijena hicem iz pištolja
facebook
Gordana ubijena hicem iz pištolja

facebook

Gordana ubijena hicem iz pištolja, Foto: facebook

Nju i njenog ljubavnika Miluna K. oteo je Miodrag K., sa kojim je Gordana bila više od 10 godina godina u vezi, a raskinuli su pre četiri meseca. Za njima dvojicom je policija tragala do zaključenja ovog izdanja!

Nezvanično se saznaje da je Gordana usmrćena hicem iz pištolja, iako još nema zvaničnog saopštenja policije i tužilaštva o uzroku smrti.
- U ponedeljak po podne Miodrag je došao u našu ulicu „opel kadetom”, koji je pozajmio od prijatelja. Parkirao ga je desetak metara od ulazne kapije. Tačno u 16.22 došao je Milun, koji je vozio „golf 3 karavan” austrijskih tablica. Miodrag K. je munjevito ušao na zadnje sedište iza Miluna i uperio mu pištolj u glavu. Kada je Gordana izašla iz kancelarije, Miško joj je pištoljem pokazao da sedne na mesto suvozača - prepričavaju filmsku otmicu Gordanine kolege iz Tehničkog pregleda „Sara”.

Mesto na kojem je N. P. pronašao telo

Branko Janačković

Mesto na kojem je N. P. pronašao telo, Foto: Branko Janačković

Kolege su odmah pozvale policiju, a potom počele da pozivaju Gordanin i Milunov broj, ali na pozive niko nije odgovarao. Kažu da su oba telefona bila dostupna još oko pola sata.

- Čitave noći između ponedeljka i utorka vozili smo se po okolini Kruševca, nadajući se da ćemo ih negde naći. U utorak smo saznali da je njeno telo pronađeno u blizini Bradarca. Bila je izuzetno dobra žena i vredna radnica. Još smo u šoku zbog njene tragične sudbine - kažu kolege sa posla.

Gordana Josifović iz neuspelog braka ima 24-godišnjeg sina. Sa Miodragom K., vlasnikom servisa za reparaciju kompjuterske opreme, bila je u vezi skoro deset godina. I nakon raskida Miodrag je nastavio da joj šalje SMS-ove pozivajući je da obnove vezu. Pre dva meseca Gordana je započela vezu sa Milunom K. iz sela Lazarevac kod Kruševca, koji više od 25 godina radi kao gastarbajter u Austriji.

Gordana i Milun oteti  ispred firme u kojoj je radila

S. M.

Gordana i Milun oteti ispred firme u kojoj je radila, Foto: S. M.

- Bila je srećna u novoj vezi. Milun je radio u nekom hotelu i planirali su da i Goca pođe sa njim i da je zaposli - pričaju njihovi prijatelji.
Gordanino telo pronašao je poljoprivrednik iz Mozgova N. P. kada je krenuo da ore njivu.

- Bila je okrenuta licem ka zemlji, tridesetak metara od asfaltnog puta u prvoj brazdi. Na rukama sam video četiri burme, duge nokte i tragove krvi. Ruke su bile zgrčene. Pošto nisam imao telefon kod sebe, otrčao sam odmah u susedno selo Bradarac da pozovem policiju - kaže N. P., koga je prizor potresao.

Obdukcija je pokazala da je žena čije je telo je pronađeno 6.decembra oko 13 časova u ataru sela Bradarac kod Aleksinca, ubijena iz vatrenog oružja, potvrdio je za „Alo!“ portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević ne navodeći identitet žrtve. B.J.

 

Ostavio oproštajno pismo?

Što su se Gordana i Milun više zbližavali to je Miodrag K. postajao očajniji i agresivniji. Po kafanama u koje je izlazio pričao je kako je napisao oproštajno pismo i kako će ubiti prvo Gordanu i Miluna, a potom i sebe. Prošlog petka je od prijatelja pozajmio „opel kadet”, kao što je činio i ranije, uz objašnjenje da mu treba da završi „neke poslove”, a potom i da u nedelju ode do Niša. Očigledno je već imao pripremljen plan da svoj naum sprovede u delo.

Komentari (18)

Zene kurve

08.12.2016 08:54

NE ZALIM NI JEDNU KOJA NE ZAVRSI KAKO TREBA A VEC ZAPOCNE DRUGU VEZU. NE POZNAJES PSIGU NI NE ZNAS SA KIM SI BILA A VEC SLEDECI. ZENE SU POLUDELE DEFINITIVNO. KUPITE BRE VIBRATOR. NE DOZVOLITE DA VAS J.... KRETENI

kING

08.12.2016 09:39

@Zene kurve - Koji si ti kreten. Kazes da ne zavrsi jednu a pocinje drugu vezu. Pa ona je tu vezu zavrsila odavno, mesecima pre , i to mu je i rekla, ja ne znam sta treba da uradi da bi takvi idioti kao ti shvatili da je nesto zavrseno. Mogu da zamislim kako joj je bilo u vezi svih 10 godina sa psihopatom. U jednom se slazem sa tobom... ,, ne dozvolite da vas j... kreteni" Tu si potpuno u pravu, kreteni kao ti i ovaj ubica.

gole

08.12.2016 10:07

@Zene kurve - Mora da ti je i mama bila k.... A ako neko raskine raskinuo je, i sta ima tu više da se priča ! Idi dalje voli pati radi šta oćeš a ne ubijaj! Muškarci su postali prave pičkice !

Jelena

08.12.2016 10:11

@Zene kurve - Nemam reči za tvoj komentar. Šta li se u tvojoj glavi dešava, samo Bog može da zna....

Katarina

08.12.2016 10:47

@Zene kurve - A ja ne zalim da nesposobni kompleksasi poput tebe nestanu sa ove planete. Treba vas istrebiti pre nego sto jos neko nastrada.

ANA

08.12.2016 10:53

@Zene kurve - psihopato

Helena

08.12.2016 11:15

@Zene kurve - Ti si ocigledno bolestan -na!

alpacino

08.12.2016 11:27

@Zene kurve - Verovatno mislis na svoju majku...ili cerku....ili sestru.

Pera

08.12.2016 10:32

Da mu je ona nabijala rogove i nekako da razumem. Pa cak ni tada nije zasluzila smrt. Ona je 2 meseca bila sama kada je raskinula sa Miodragom. Pitanje je koliko dugo je jadna trpela dok je bila u vezi sa ludim Miodragom.

B.I.

08.12.2016 11:23

E pa gastrbajteri vodite racuna u buduce kad dodjete i ljudima rasturate veze. Zivot se ne moze kupiti parama

VERA

08.12.2016 18:40

@B.I. - a kome je on to rasturio vezu???? Ostrasceni i zaslepljeni kao stosi ti nisu u stanju ni pazljivo tekst da procitaju!!!Zena bila SLOBODNA!!!!

tamni

08.12.2016 11:56

Ne treba nama vanjski neprijatelj,mi sami sebe tamanimo li tamanimo.

Miroslav

08.12.2016 16:32

I ajde zeni se, kada se zene u vecini slucajeva spetljaju sa BANDITIMA i upropaste sebi zivot a nastrada i onaj ko je mozda tu zenu stvarno istinski voleo i zeleo.

Jelenana

08.12.2016 17:56

A zasto kazete ljubavnik?? Ispada.da je zena varala muza i da je muz ubio nju i svalera ?! Nekq pociva u miru jadna zena

markiz

08.12.2016 19:50

Slucajno sam poznavao Gordanu o pokojnici sve najbolje ali je volela da menja muskarce.

10

08.12.2016 22:08

@markiz - godina bila u vezi sa ubicom a ti kazes volela da menja muskarce????????

Sale

08.12.2016 22:51

@markiz - Goca je bila dobar čovek a to ipak nije tačno. Ja sam je poznavao skoro 20 godina. Ona je samo bila jedna vesele žena i tako nešto nije u redu da govoriš kad nisi u pravu. Sa Miškom je bila 10 godina, pa to govori da nisi u pravu

Maki

09.12.2016 14:40

Nije u pravu po meni ja sam bio u braku 10 god i ostavila je i mene i troje dece udala se pa sta me briga idemo dalje