Balkon
Profimedia
Krvavi nož

Profimedia

Nožem ubo oca osam puta, Foto: Profimedia

Policija je zatekla sina na mestu zločina i odmah ga uhapsila.

Tragedija se dogodila juče, oko 13 sati, u stabenoj zgradi u Ulici kneza Miloša, koja se nalazi na početku pešačke zone i strogom centru Vrnjačke Banje. Prema nezvaničnim saznanjima, sin je  posle svađe osam puta izbo oca po telu.

- Tokom rasprave između oca i sina pale su teške reči i svađa je ubrzo prerasla u krvavi obračun. Sumnja se da je I.G. zgrabio kuhinjski nož i nasrnuo na oca. Na telu ubijenog je izbrojano osam  uboda u predelu grudi. Nesrećni čovek je obliven krvlju uspeo da se domogne terase. Počeo je da doziva u pomoć, posle čega su prolaznici odmah zaustavili policiju. Patrola je u stanu zatekla sina i okrvavljenog oca, koji je jedva davao znake života - rekao je naš sagovornik.

Prema nezvanićnim saznanjima sin je ocu zadao osam ubodnih rana u predelu grudi i stomaka.
Nesrećni čovek je hitno prebačen u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde je uprkos  naporima lekara i pokušanoj reanimacije preminuo.

- Pokušana je reanimacija čim je pacijent donet u bolnicu. Međutim, izgubio je veliku količinu krvi do dolaska i nismo, na žalost, mogli da ga oživimo - saopštili su nam nezvanično u bolnici.

U prisustvu pripadnika Policijske stanice u Vrnjačkoj Banji, uviđaj na mestu ubistva obavili su tužilaštvo i policija.

Osumnjičenom Grujiću biće određeno zadržavanje u policijskom pritvoru do 48 sati, posle čega će biti priveden na saslušanje kod tužioca. Komišije porodice Grujić juče su bile u šoku posle saznanja da je Ivan ubio oca.

- Njihova porodica je važila za stabilnu i dobrostojeću. Ne mogu da verujem da je Ivan ovako nešto uradio uvek se pristojno ponašao - ispričala nam je komšinica porodice Grujić.

Komentari (3)

lapot

27.08.2017 11:29

Koliko je sinova pobilo roditelje u Srbiji? A Srbi se još raduju kada se rodi muško. Fuuuj.

XXL

27.08.2017 13:43

Namece se jedno vrlo komplikovano psiholosko- eticko pitanje. Naime,toliko se mnogi bore decenijama da dobiju dete,a i oni koji ga normalno dobiju,daju sve od sebe da mu sve pruze.I onda citas,ubio/la majku,oca,babu,dedu - ljude koji su ih ljuljali,pazili,vodili u skolu,lecili,bdeli.Kad sve to vidis,neznas sta da mislis.Imati ili nemati decu?Sve vise dece vrse najbrutalnija nasilja nad roditeljima.Gde smo pogresili kao roditelji i drustvo?

Leo

27.08.2017 14:34

Damo im zivot,gledamo ih kao zenicu oka svog,radujemo se svim njihovim uspesima, placemo kad i oni placu,bolujemo kad oni boluju.Nazalost,maltene svaki dan citamo o najgorem nasilju koji roditelj moze da dozivi-fizicko maltretiranje i sve cesce ubistva-monstruozna.Sta se to desava u njihovim glavama i sa nama kao drustvom?