policija, austrija
Profimedia.rs
policija, austrija

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Muškarac star 38 godina, čije ime nije objavljeno, pokušao je na Uskrs da zadavi svoju rođaku, po instrukcijama njenog oca! Međutim, žena (43) uspela je hrabro da mu se suprotstavi i obavesti policiju. Ona je sa mesta zločina prevezena u bolnicu sa teškim povredama glave. Osumnjičeni rođak, koji je navodno bio plaćen za ovo ubistvo, prebačen je u zatvor u Josefstad, potvrdio je portparol javnog tužioca u Beču.

- Muškarac pokrelom iz Srbije, star 38 godina, došao je 13. aprila u Beč da poseti rodbinu. On se pretvarao da želi sa njima da proslavi Uskrs. U nedelju je domaćici koja ga je ugostila otkrio svoje prave namere, da ga je njen otac poslao u Beč da je ubije! Pokrenuta je istraga zbog pokušaja ubistva. Krivični nacionalni sud treba da odluči da li će osumnjičenom biti produžen pritvor - izjavio je portparol javnog tužioca u Beču.

Kako su objavili austrijski mediji, žena se borila svom snagom kada je rođak skočio na nju.

- U jednom trenutku je počela da se guši, ali je na kraju uspela da se oslobodi. Kada je policiji prijavila pokušaj ubistva, bila je nejasna. Rekla je, navodno, da porodični sukobi postoje već duže vreme. Istraga pokušava da utvrdi konkretan motiv - prenose mediji.

Komentari (2)

Ceca

19.04.2017 21:50

Boze pomozi i svi sveci ....strasno

meda

19.04.2017 21:55

Sto ne kazete lepo o kome se radi?