Vešanje Omča Samoubistvo
Profimedia
Vešanje Omča Samoubistvo

Profimedia

Vešanje Omča Samoubistvo , Foto: Profimedia

Otac Dragana Miloševića (22) iz Kraljeva, mladića koji se pre skoro mesec dana ubio vešanjem nakon višegodišnje borbe sa traumom zbog mučkog prebijanja koje je preživeo u lokalnoj kladionici, kaže da mu je sin napadnut zbog čoveka kog nije ni poznavao.

Zoran Milošević kaže da je odmah nakon incidenta otišao u kladionicu da se raspita zašto su dvojica kraljevačkih batinaša Savo Pavlović (49) i Predrag Milošević (49), koji do danas za to nisu osuđeni, napali njegovog sina.

- Moj sin je u tu kladionicu otišao da bi pratio utakmicu između Partizana i Barselone. Tamo je sreo Pavlovića i Miloševića, koji su počeli da razgovaraju s njim i pozvali ga za njihov sto. Jedan od njih ga je optužio da radi za klan izvesnog Tikvice i tada je započeo sukob i maltretiranje mog sina - tvrdi otac nastradalog fudbalera.

On kaže da ne zna ko je pomenuti Tikvica, kao što verovatno ni njegov sin nije znao.

- Ljudi koji su upućeni u slučaj su mi ispričali da su dvojica nasilnika navodno imala neki sukob s tim Tikvicom. Pričalo se da su posle toga sumnjali da ih prate i špijuniraju, pa su za to optužili mog sina - rekao nam je Zoran Milošević.

Milošević napominje da je njegov sin nakon prebijanja dao izjavu u policiji, ali da je bio veoma uplašen i da nije hteo da ih tereti.

Komentari (1)