Otac nestale Barbare Endre Vitez
N. Kolundžija
Otac nestale Barbare Endre Vitez

N. Kolundžija

Otac nestale Barbare Endre Vitez, Foto: N. Kolundžija

-Očekujemo  da će nam se pridružiti rodbina, pijatelji i građani Sente koje je zabolela naša tragedija, jer se ne mirimo sa zvaničnom verzijom događaja koji se zbio 25. novembra, prošle godine, kada je, kako nam je saopšteno, Barbara oklizla na mosu na Tisi i pala u reku – rekao je očajan roditelj.

-Od policije u Senti i Kikindi nisam dobio odgovore na pitanja koja me muče, pa se nadam da će me nakon ovog protesta  primiti ministar policije Nebojša Stefanović.

Značilo bi mi da kada bi se i on lično zauzeo da se ova naša agonija okonča, i da nam saopšti samo puna istina- kaže Endre.

Neobezbeđeni servisni otvor na mostu kroz koji je Barbara pala

N. Kolundžija

Neobezbeđeni servisni otvor na mostu kroz koji je Barbara pala, Foto: N. Kolundžija

Otac nestale Barbare Vitez, za čijim telom je pretraga reke trajala sve dok se reka nije zamrzla, potvrdio je da je 27. decembra, u Policijskoj upravi u Kikindi razgovarao sa policijskim inspektorom, gde mu je rečeno da je njegova ćerka nestala u Tisi, onako kako su to dvojica dečaka i ispričala policiji, nakog čega je njihova verzija bila podrgnuta poligrafskom ispitivanju.

- Inspektoru sam rekao da bih voleo da mi pokažu snimke sa sigurnosnih kamera na kojima se vide Barbara i dvojica dečaka, koji su te večeri bili sa njom.

Barbara Vitez

Fejsbuk

Barbara Vitez, Foto: Fejsbuk

Rečeno mi je da na tako nešto nemama pravo, a o anomimnom pismu koje smo 13. decembra pronašli u poštanskom sandučetu, u kojem je pisalo da je Barbara silovana i zadavljena, rečeno mi je da je pismo lažno i da je delo bolesnog uma - kaže Endre.

-Zar ja kao otac, čije je dete nestalo, nemam prava da saznam istinu o njenom nestanku - pita se Endre. 

On veruje da njegova ćerka nije u Tisi, jer bi njeno telo bilo pronađeno u opsežnoj pretrazi koju su izveli ronioci žandarmerije i spasilački tim Tisa iz Sente.

 

Komentari (11)

kiki

08.01.2017 17:53

ovu našu policiju mrzi da rade bilo šta, što im je u opisu posla...samo ih ne mrzi i nije sramota da se grebu za burek jogurt i ostalo...

pettar

08.01.2017 19:00

@kiki - ma jeste, u prvu si, eto to je vučkova policija... a zašto sam pročitao tvoj komentar jebo me onaj ko mi dade kompjuter...

Đuro palica

09.01.2017 05:22

@kiki - Evo snega u KI dajte pajkanima metle da čiste ispred kuća, da rade nešto korisno, a ne da nas čekaju iza svake krivine sa radarom ili slikaju na parkingu da li je tochak zakačio asfaltnu stazu ili jedan deo parkiranog auta kači put.Preterali su u kažnjavanju ko da smo stoka, a tako tretiraju i ovaj slučaj, boli ih stojko za sve.Oni su mali bogovi i mogu da nas j. kako hoće.Obično se pre izbora ućute, a onda posle raspale po kažnjavanju da nadoknade izgubljeno.Bužet, je No. 1, a ne ljudi.

Pera

08.01.2017 19:20

Po kom zakonu on ne moze da vidi snimak sa mosta? Ako je to zaista po zakonu, zakon mora da se menja i to hitno!

hummer

08.01.2017 19:22

Gospodine Vitez, bolno je ocigledno da policija NECE da radi na slucaju vase cerke. Problem je u tome sto niko ne moze da ih natera jer one koji su zaduzeni da ih kontrolisu bole brige. Sve je to ista fela i cuvaju jedni druge. Vrana vrani oci ne vadi.

meda

08.01.2017 19:25

Ako, i treba! Nadam se da ce imati podrsku velikog broja ljudi, i da ce na kraju saznati istinu o tome sta se zaista dogodilo.

Ja

08.01.2017 21:09

Toliko mi je zao sto mi je Senta daleko a inace je i ovaj kijamet, inace bih dosla! Nadam se da ovo nece biti jedino okupljanje i da cu moci da se pridruzim u nekoj blizoj buducnosti! Zelim Vam sve najbolje i borite se do kraja da saznate sta Vam je sa detetom!Svi posteni ljudi ove zemlje su uz Vas!

nik

08.01.2017 22:31

Nema tu Kikindska policija interes pa nacelnik okp gradi vec drugu velelepnu zgradu u centru Kikinde.

Predrag

09.01.2017 06:47

Pa ovi sto skacu u Dunav sa pancevca se pronadju a dete ne moze u Tisi. Ne moze niko da me ubedi da je jednostavno nestala. Pa nije to kap vode pa isparila. To je veliko dete. I onaj nesretni otac da nije stajao na mostu svaki dan, ne bi nasli ni Kantrimen ni ubicu. Sto taj "GLAVNI" ne pokrene Policiju da radi svoj posao.

IVAN

09.01.2017 08:05

PA NECE POLICIJA DA ČUVA DECU KOJA ŠETAJU POSLE PONOCI ITO MALOLETNA ŠTACE NA KONSRUKCJI MOSTA O TOME NIKO NE KOMENTARIŠE.NEDAJ BOŽE NIKOME ALI OMLADINA SRLJA U PONOR U MIRJEVU UMRLA OD DROGE SA 17GODINA I POLICIJA OPET KRIVA SVAŠTA.