Kuća u kojoj su nastradali otac i sin
S.B.
Kuća u kojoj su nastradali otac i sin

S.B.

Kuća u kojoj su nastradali otac i sin, Foto: S.B.

U požaru koji je izbio noćas u porodičnoj kući u Koceljevu, nastradali su otac Miodrag (85) i sin Milun (62) Protić.

Oni su nastradali u požaru koji je izbio u njihovoj porodičnoj kući u selu Brdarica kod Koceljeve.

Kako "Alo!" saznaje, policija je primila poziv oko 7.30 u sredu ujutro, a doktor koceljevačkog Doma zdravlja, mogao je samo da konstatuje smrt dvojice muškaraca.

Uzrok požara još nije poznat. U Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu, kažu da će tek nakon izveštaja protivpožarnog inspektora i lekara Doma zdravlja moći pouzdano da kažu šta je prouzrokovalo požar, kao i uzrok smrti oca i sina.

Kako Alo! nezvanično saznaje komšije su u sredu ujutro primetile vatru na kući Protića i o tome obavestile policiju. Jedan od suseda brzo je dotrčao do kuće u plamenu, otvorio vrata i zatekao mlađeg Protića na podu u blizini vrata, čije je telo vatra prilično oštetila.

- Pretpostavljamo da je požar izbio negde pred zoru. Mlađi Protić je ležao u blizini ulaznih vrata dok je njegov otac bio u drugoj prostoriji. Ko zna šta je izazvalo požar – pričaju meštani ovog sela.

Rođaka nastradalih kaže da je kuća bila prepuno lako zapaljivih stvari. Miodrag i Milun živeli su sami u trošnoj kući, od Miodragove penzije.

 

Tagovi

Komentari (2)

VERA

29.12.2016 13:04

u KOCELJEVI a necu KOCELJEVU!!!!!!

M

29.12.2016 23:26

Ej, Srbijo, stradijo... Uvek se nesrece desavaju pred zoru :((. Njihov zivot je sigurno bio pakao, koliko napustenih ljudi u trosnim kucama zivi u Srbiji?