Anđelija Rogić, mis Srbije
V. Lalić
Anđelija Rogić, mis Srbije

V. Lalić

Anđelija Rogić, mis Srbije, Foto: V. Lalić

Koje navike želiš da promeniš u predstojećoj godini?

- Oduvek se trudim da vodim zdrav život koliko mi to studentski način života dozvoljava. Zdravo se hranim, svakodnevno šetam i okružena sam pozitivnim ljudima. Obećala sam sebi da ću u novoj godini raditi više na usavršavanju stranih jezika i maksimalno se pripremati za mis sveta. Verujem da smo imali uspešan dan ukoliko smo u njemu naučili nešto novo i učinili nekog srećnim.

Studiraš Učiteljski fakultet, odakle želja da budeš vaspitačica?

- Deca su moja najveća inspiracija, toliko toga možemo da naučimo od njih. Njih raduju male stvari, iskrena su i vole da uče. U vrtiću se trudim da ne budem stroga prema njima. Redovno me obraduju crtežima koje su nacrtali samo za mene.

Kako su te vaspitavali roditelji, a kako ćeš ti svoje dete?

- Roditelji su se trudili da mene i brata podrže u svim željama. Preneli su na nas ljubav prema folkloru, tradiciji i pravim vrednostima u životu. Trudiću se da ne sputavam svoju decu, da im pomognem da razviju svoje talente i mogućnosti.

Anđelija Rogić, mis Srbije

V. Lalić

Anđelija Rogić, mis Srbije, Foto: V. Lalić

Koliko ti je titula mis Srbije promenila život?

- Prošla sam put od prvog crvenog tepiha, prisustva na kraljevskom venčanju, revija na SFW-u do brojnih gostovanja u različitim emisijama. Svaki dan mi je sad ispunjen ovim aktivnostima. Nedavno sam se vratila iz Tunisa, gde sam sa timom „Miss Yu“ bila zbog poziva njihovog ministarstva turizma. Oduševljena sam ne samo prijemom nego i toplinom naroda i načinom na koji oni prihvataju i podržavaju titulu mis. Za njih je mis jedne zemlje ponos nacije, promoter imidža svoje zemlje u svetu. Bila sam princeza u apartmanu od 500 kvadrata, koji je otvoren samo za mene. Tako nešto nisam ni u snu očekivala da će mi se desiti. Destinacije koje sam obišla i fotografije koje sam zabeležila su uspomene koje nosimo zauvek. Preporučujem svim ljubiteljima putovanja da obavezno posete ovu prelepu zemlju. Putujući i družeći se sa Vesnom Jugović, predsednicom naše kompanije, imala sam priliku da je bolje upoznam i da shvatim da je njen moto „proizvodnja uspomena”. Ona to prenosi na sve nas, sa nestrpljenjem očekujem njene sledeće akcije i poduhvate, koji su ponekad i naporni, ali uvek izazovni i edukativni.

Anđelija Rogić, mis Srbije

V. Lalić

Anđelija Rogić, mis Srbije, Foto: V. Lalić

Koji su tvoji aduti za pobedu na izboru za mis sveta?

- Izbor za mis sveta je najveći izazov u mom životu. Trudiću se da odem maksimalno pripremljena. Predstaviću se folklorom u našoj prelepoj narodnoj nošnji, osvojiću žiri kulinarskim umećem spremajući najbolja srpska jela. Ali to nije sve. Svakodnevno moju zvaničnu Fejsbuk stranicu „Miss World Serbia“ punim novim informacijama o sebi, ali i o našoj zemlji, njenim prelepim destinacijama, kulturi, običajima... Zamolila bih sve citaoce „Alo!” da lajkovima podrže stranicu „Miss World Serbia“. Predstoji mi i organizacija nekoliko humanitarnih događaja. Sa mnom rade najbolji ljudi, čije savete i sugestije shvatam veoma ozbiljno.

Komentari (2)

tina

01.01.2017 19:24

PA I NIJE NEKA LEPOTICA.PROSECNA LEPOTA,IMA MNOGO LEPSIH DEVOJAKA.

brat ljubo duhovnik

01.01.2017 19:44

ova lepa ko praponjak,bezi bre ,moja ujna milosija za ovu carica