Svetilsav Bule Goncić
Foto: E-stock/Katarina Cvijanovi
Svetilsav Bule Goncić

Foto: E-stock/Katarina Cvijanovi

Svetilsav Bule Goncić, Foto: Foto: E-stock/Katarina Cvijanovi

Glumac Svetislav Bule Goncić se ulogom Radeta Božića u seriji "Istine i laži" u velikom stilu vratio na male ekrane, a za "Alo!" otkriva koliko je na popularnost njegovog lika uticala glumica Jelena Gavrilović, koja u seriji igra njegovu nevernu suprugu.

- Jedan lik vuče drugi i to je karakteristika dobro skrojenih dramskih komada. Međutim, uglavnom u projektima na kojima radim imam neostvarenu ili nesrećnu ljubav, ali navikao sam - kaže Goncić, koji tvrdi da zna zbog čega ova serija obara sve rekorde gledanosti.

Svetilsav Bule Goncić

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Svetilsav Bule Goncić, Foto: Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Niko ne može da zna da li će serija biti gledana. Međutim, vrlo brzo se ispostavilo da je interesovanje veliko i veoma mi je drago što učestvujem u projektu koji je očigledno zanimljiv i publici i nama. Mislim da je ključ uspeha ove serije dobro napisan tekst, odnosno radnja sa mnogo obrta. Produkcija je napravila dobar kasting i odabrala izvanredne glumce, od kojih su neki tek završili sa školovanjem - uverava Bule i ističe da mu je veliko zadovoljstvo da podrži svakoga ko je na početku karijere, a kao direktor Ustanove kulture "Vuk Karadžić" pomaže mladim i talentovanim umetnicima.

- Posao nije definisan starosnom granicom. U Ustanovi kulture „Vuk“ dajemo šansu studentima završnih godina master studija režije da prvi put profesionalno stanu na scenu. Smatram da treba dati mladim ljudima šansu da započnu svoj profesionalni život. 

 

Komentari (1)

jelena

14.03.2018 23:04

Super je serija.Pratim svaku epizodu.Spontana..zanimljiva.