Slavica Fejsa
Alo!
Slavica Fejsa

Alo!

Slavica Fejsa, Foto: Alo!

Beba je u međuvremenu zbrinuta u Dečjoj bolnici u Novom Sadu, a za nesavesnim roditeljima policija još traga.

Nekako se pribrala, podigla dete i odnela ga u porodilište. Ubrzo se pojavilo medicinsko osoblje i dete je zbrinuto. Prema njenim rečima, nakon što je predala bebu medicinskoj sestri, u potpunom šoku je nastavila put ka poslu i tek kada je stigla tamo, shvatila je da nije uopšte ostavila svoje podatke u Betaniji.

Beba

Shutterstock

Beba smeštena u Dečjoj bolnici, Foto: Shutterstock

- Nazvala sam ih da se javim, a onda sam se brzo i vratila u „Betaniju”, gde je stigla policija. Okupili su se doktori i svi su bili u neverici šta se desilo. Tada su mi rekli da je dečak dobro i da nema nikakvih povreda - kaže Slavica.

Dodaje da je u subotu bila u Dečjoj bolnici da obiđe bebu, ali da nije mogla da uđe kod dečaka, koji je već dobio ime Srećko, no doktori su joj preneli da je dobrog zdravlja. Kako smatra, važno je da je beba sada dobro, ali sa druge strane ne može da prestane da misli kakvu će sudbinu imati.

Srećko će sigurno neko vreme provesti u Dečjoj bolnici, ali zasad se ne zna tačno ko će preuzeti brigu o njemu. O tome će odlučiti Centar za socijalni rad, a moguće je da će ga preuzeti neka hraniteljska porodica.

Save

Save

Komentari (1)

Lela

23.10.2016 16:34

Ovo je izuzetno cest slucaj u svetu ,majka iz bilo kojih razloga nije u stanju da brine o detetu,netreba je kriviti i napadati ,U svetu kraj bolnice negde i crkve postoje kutije u koje majke mogu da ostave dete ,i ne podlezu nikakvim kaznama To treba i u Srbiji uvesti ,Majka nije ubila dete vec ga je ostavila da ga neko nadje sto je humano