Divna DNK
Printscreen
Divna DNK

Printscreen

Divna DNK, Foto: Printscreen

Učesnica "Zadruge" je pet meseci bila u vanbračnoj zajednici s pilotom Almirom Asanovićem. 

Divnin prvi muž živi u selu Miloševac nadomak Velike Plane.

Marko samo gleda kako da je povali

Almir kaže da je insistirao da se Divna operiše:

Hteo sam da budem njen spasilac. Vodio sam je na VMA. Doznao sam da u Kragujevac dolaze ljudi iz Španije, da se operiše tamo taj njen problem. Tog Marka baš briga za nju, on samo gleda kako će da je povali, a ja ne.

"Divna me je videla u emisiji "Provodadžija". Pozvala me je, izjavila mi ljubav i zamolila da se upoznamo. Pristao sam i ona je onako grbava došla s ocem i majkom kod mene. Kad me je ugledala u uniformi, uplašila se da onakvu neću da je primim. Ja ih ugostim u skromnom domu, kažem im da sam siromašan, ali bogat u duši. Svideo sam joj se na prvi pogled i ostala je kod mene da živi", priča Asanović i napominje da je Divna kod njega "uživala kao u hotelu":

"Obukao sam je od glave do pete. Mazio sam je i pazio. Donosio sam joj kafu i doručak u krevet. Ja sam išao da radim kao konj, a ona je sedela i uživala po ceo dan. Komšije su mi se smejale jer sam je negovao kao bebu.

Iako su bili u braku Almir i Divna nisu imali seks.

Žalila mi se da ju je otac silovao

Almir tvrdi da mu je Divna rekla da ju je otac Toma silovao.

"Bio sam u čudu kad me je molila da je prihvatim kao ženu, plakala je kao kiša. Rekla mi je:"Silovao me otac, nisam jela četiri dana, nemam ličnu kartu". Počeo sam da plačem. Šokirao sam se da jedan roditelj tako nešto može da uradi detetu", kaže Almir.

"Kunem se Svetim Vasilijem Ostroškim da je nisam pipnuo. S medicinske tačke gledišta, njena grba i fizionomija tela ne podnose seks. Kad sam joj izvadio ličnu kartu, bila je srećna kao mlad majmun i došlo joj da se mazimo. Jao, meni bilo muka i povraćalo mi se. Ja joj kažem:"Ajde, metni ti glavu na moje grudi i da te ja ljuljuškam, a ti dda budeš pametna jer ne možeš da imaš seks." Na to će ona meni:"Almire, što me vređaš." Naljutila se, a ja joj opet objasnim:"Ženo božija, tebi je otišla lopatica deset santima u stranu, znači ne možeš da imaš seks, krive su ti noge, kriva ti je kičma. Nemoj da brineš, neću drugoj da se poverim, ja sam tebi veran, evo da idemo u manastir da ti se zakunem, ali dok te ne izlečim, neću da te diram." Ona plače kao kiša, a ja odem da joj kupim slatkiše", kaže on.

Almiru je najteže palo što se divna žalila komšiluku.

"Ja se brinem za nju, a ona ide od komšije do komšije i priča kako ne mogu sa njom da imam seks. Priznajem, jeste me češkala, ali kunem se da je nisam video golu. Mene je bio strah da je ne povredim, ima grbu, s njom ne mogu te stvari da se rade. Ja sam bio zaljubljen u nju i nisam hteo da je povredim. A ja sam i dalje nevin, kunem se", završio je Asanović.

Zakazao sam svadbu, a ona me ostavila

Almir tvrdi da je sa Divnom imao ozbiljne namere, ali ga je ona napustila:

Ugovorio sam svadbu za 9. avgust 2014, ali me je ona ostavila 10. juna. Plakao sam kao kiša, molio je da razmisli, da ne pogreši. Pokušao sam da je zadržim, ali ona je zapela da ide. Šta ću, ja je pustim i ostanem sam. Sad vidim da je taj njen maltretira, a kod mene je uživala.

 

Komentari (9)

nedjo

21.11.2017 00:03

sunce ti,pa da li ova zavredjuje prostora?

nedjo

21.11.2017 00:17

''srecna ko mlad majmun''.. jako fin gospodin

Sale bec

21.11.2017 04:55

Auuuuu ko je danas sve pilot????

Justi

21.11.2017 05:37

Kako neko moze biti pilot i siromasan? I kako pilot moze biti tako neobrazovan?

kobasica srbije

21.11.2017 07:19

@Justi - Ma može taj leti privatno onako za sebe po kući :-))

m...

21.11.2017 14:51

@Justi - Pa i nije pilot,radi u čistoći,pilotira metlom i kolicima,pilotiranje mu je neostvaren san,valjda negde našao uniformu sličnu pilotskoj pa paradira glumeći pilota.Bio je gost u Parovima.

Тртрћко

21.11.2017 15:30

@Justi - Их,бре,Јусти па данас свака диплома може да се купи!Знам човека који би му продао пилотску диплому за џабе али би га само мало пропитао.Чуј мене - продао би му диплому за џабе!Е јесам и ја излапитис.Није ни чудо када видим диплому ... пардон,крштеницу ди пише каденака сам се родио.Не смем ни да израчунам јер знам да бројим до сто!

Marina

21.11.2017 07:32

Čovek je nadničar, samo je ŽELEO da bude pilot. Zamisljam naslove da je npr. želeo da bude astronaut, Supermen....

mima

21.11.2017 15:55

ja ne zelim da budem anoniman ja zelim da budem pilot....