Silovanje Zlostavljanje Porodično nasilje
Profimedia
Silovanje Zlostavljanje Porodično nasilje

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Policajcima je rekao da je to uradio kako bi se opustio pred završni ispit!

izvor iz istrage kaže da je M.V. nekoliko dana pred ispit iz srpskog jezika, koji je održan 15. juna, namamio drugaricu u napuštenu nedovršenu kuću u Žikinoj ulici u Malom Mokrom Lugu. Najpre ju je nagovarao da je oralno zadovolji, ali pošto je devojčica to odbila, postao je nasilan. Nije hteo da je pusti skoro sat vremena, pa ju je uz pretnje silovao.

Stravično zlostavljanje je prijavljeno policiji nakon što se devojčica požalila roditeljima šta joj se dogodilo. Inspektori su potom pozvali maloletnika na razgovor.

 - Dečak je kazao da je pozvao M.D. da dođe u tu kuću koja je ruinirana i napuštena. Nagovarao ju je da ga seksualno zadovolji, ali pošto ona nije htela, pribio ju je uza zid i zapretio joj. Devojčica je bila prestravljena, nije imala kud - objašnjava izvor.

Kad je dečak završio sa iživljavanjem, pustio ju je da ode kući.

 - Prethodno joj je zapretio da nikome ne sme da kaže šta joj se dogodilo. Devojčica je u policiji do detalja opisala napastvovanje, kako ju je prvo molio, a zatim je prisilio na seks. Na osnovu njenog i njegovog iskaza, protiv nasilnika je podneta prijava - dodaje sgovornik.

Policiju je šokiralo kad je dečak kazao zašto je zlostavljao drugaricu.

 - Ispričao je da je nekako morao da se oslobodi stresa zbog završnog ispita. Kako je rekao, seks sa tom drugaricom bi mu bila "talija", bilo bi mu lakše da odgovara na pitanja. Bio je ubeđen da će samo na taj način dobro uraditi test i upisati željenu srednju školu - navodi saogovrnik.

Tužilaštvo tereti M.V. za nedozvoljene bludne radnje i postupak je u toku.

 

Komentari (15)

Васке

27.06.2016 23:43

Малог у затвор, па нека њега мало силују. Нема везе што је малолетан, кад је умео да силује, умеће и да буде у затвору.

Predrag

28.06.2016 02:00

@Васке - Treba sniziti granicu krivicne odgovornosti na 10 godina. Deci koja su dobra i njihovim roditeljima to nece smetati.

sremica

28.06.2016 02:24

@Васке - A gde mu je tata, i tatu treba!

Tamara

28.06.2016 00:56

E sada da njega siluju u zatvoru. I tamo ima mnogo stresa pa da vidi kako je to.

Zla krv

28.06.2016 05:45

Gospode, gde li je naucio takav obrazac ponasanja? Odakle mu takve misli?Roditelji,drustvo,ulica ili se rodio kao zao i siledzija?! Osakatio je emotivno tu nesrecnu devojcicu za ceo zivot! A on ce verovatno tu svoju monstruoznost razvijati do krajnjih granica,s'obzirom da mu je tek 15g. a da programi i sistemi zakona, pedagogije i psihologije kod nas su skoro nepostojeci! Nije to njemu prvo zlodelo!Sta su roditelji preduzimali?

sss

28.06.2016 10:57

@Zla krv - Pa ništa nisu preduzimali, da se dete ne stresira. Kako je on mlađi maloletnik, tata i mama su odgovorni za propušteno vaspitanje. Lepo ćorka za svo troje, pa neka se tamo leče od "stresova". Tamo će ih neko već izlečiti.

Dejan

28.06.2016 07:51

Pa država upravo preko svega i svačega šalje klincima poruku kako treba da se ponašaju. To se jajbolje vidi u medijima , kroz školstvo a i kroz pravosuđe . Sada nam samo ostaje da čitamo ovakve izveštaje .

zoran

28.06.2016 09:03

Ovo je strašno, kazna mora da bude jasna, pravedna i stroga, jer je ovo gnusno krivično delo, a ukoliko počinilac ne bude odmah-odmah kažnjen, sigruno će i dalje isto nastaviti jer po tome kako je ovde napisano - on i nema osećaj neke krivice, jer se to tako hteo, trebalo mu....!

bosagemaljevic

28.06.2016 09:40

Danas roditelji u svemu podrzavaju svoju decu pa ce tako i ovi roditelji njega.KIDID

wladex

28.06.2016 11:54

Jednom silovatelj uvek silovatelj to je bar dokazano.

SomiMML

28.06.2016 15:21

Ovo je laz. U pitanju je klasicna prica u kojoj roditelji nisu dali cerki da ima decka, koja je to njima radila iza ledja i lagala ih gde je i s kim je... Pa kad su je u tome uhvatili ona je sve svalila na klinca... I roditelji, naravno, umesto da priznaju svoju nesposobnost da vaspitaju decu, oni prijave to policiji i upropaste malom zivot. Ona je krivac ovde, toliko znam.

slla

28.06.2016 15:44

@SomiMML - Ti znas kako je bilo? Znas iz iskustva??? Da li ti je palo na pamet da je devojcica bila nevina pre tog silovanja?

SomiMML

28.06.2016 16:01

@SomiMML - Da, znam, jer sam iz tog kraja i znam tu pricu... Zao mi je malog, neduzan nastradao... I silovanja uopste nije bilo, nego su novinari prenaduvali pricu :) Klasicni klinci od 14 godina koji su hteli da budu u vezi kao...

Ljilja

28.06.2016 21:27

@SomiMML - Idi leci se