Stefan Đurić Rasta
E-stock/Miloš Rafailović
Stefan Đurić Rasta

E-stock/Miloš Rafailović

Stefan Đurić Rasta, Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Ošišao sam se zbog moje Tare. Od jutros sam drugi čovek. Rešio sam skroz da se promenim. Presrećan sam zbog svega. Beba je divna, plakao sam kad sam je video. Ana je dobro, sve je proteklo u redu, oboje smo zahvalni zbog svega - rekao je za alo.rs novopečeni otac, koji je ćelavu glavu sakrio kapom.

Stefan Đurić Rasta

E-stock/Miloš Rafailović

Stefan Đurić Rasta, Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Komentari (9)

Mirjana

04.08.2017 10:04

Dobio si detence cestitam. Hoces da se promenis zbog deteta to je sjajno, ali kakve veze ima tvoja frizura. Kao da sa takvom glavom neces biti dobar otac. Bolje ti je da promenis svoju narav, o tome naravno sigurno nisi razmisljao. Niti mi se svidja tvoja muzika niti me briga za tvoju frizuru ali se bunim kada neko promovise nasilje. Od mene toliko.

Kanus

04.08.2017 10:44

Boze na sta lici sa ovim sesiricem. Am prirodno ruzan, am se nekim detaljem nakaradi. Kakve nastupe on ima, majko mila? Kad ima onih koji njega slusaju onda smo mi kao narod ozbiljno ugrozili jer smo izgubili sve kriterijume i sva vrednovanja za nesto lepo, kvalitetno, prijatno uhu, oku, srcu. Bas smo pali!!!

Sanja

04.08.2017 15:56

@Kanus - Nikada nisam cula ni jednu njegovu pesmu niti znam o kojoj vrsti muzike se radi jer mi je kao lik odbojan.. Ko mu ugovara posao, ko slusa te njegove pesme i placa taj "uzitak", ne znam? Nista cudno. Mnoge stvari na nasoj estradi su nelogicne.

nedjo

04.08.2017 11:08

kojom zaslugom uporno pisete o ovoj pojavi,koga on moze da zanima ?

da ne verujes

04.08.2017 15:25

.te zivote ... zamisli zavris zurnalistiku i svede ti se vrhunac karijere da ovakvu jednu vasku cekas ispred bolnice satima da bi se on pojavio sa pantolama do clanaka spustenim da bi balavio o svojoj zeni koja nema ni tri razreda skole eto kako se poradja vec nedeljama, a inzenjeri , lekari i uspesni studenti i djaci nikom zanimljivi nisu ???????????

Tanja

04.08.2017 22:40

@da ne verujes - Ne razumem ovoliko negativnih komentara....Ok, on je do Ane bio potpuno nepoznat, nemam pojma sta peva, :), Ana ima lepe pesme, jeste malo otkacena, ali "slucajno"znam ( posto vec pominjes da ima 3 razreda skole, da Ana ima zavrsenu Visu dizajnersku skolu, i neki odsek oko kozarstva). Toliko!

Meri

05.08.2017 00:21

@da ne verujes - Ziva istina. Takav nam je sistem. Zato preko 1 000 lekara i oko 3 000 med. tehnicara godisnje napusti zemlju da se nikad ne vrate. Zbog ovakvih i slicnih tipova koji za jedno vece zarade njihovu platu, tacnije zbog nas koji placamo da ih slusamo, mi kao drustvo ostajemo bez najkvalitetnijih mladih ljudi. Kako ce se sve to zavrsiti videcemo.

viši nivo novinarstva

05.08.2017 06:41

@da ne verujes - @da ne veruješ pa mogli bi malo novinari da čekaju i ispred prozora bolnica pa da snime kako se pojedini lekari i medicinske sestre zabavljaju da im brže prođe noćna smena.Bilo bi baš uzbudljivo za gledati.

Palmon

04.08.2017 15:58

A da li si prestao da se drogiras zbog Tare?