Dani piva - Zrenjanin
Promo
Dani piva - Zrenjanin

Promo

Dani piva - Zrenjanin, Foto: Promo

Trg Slobode bio je krcat ljubiteljima klasične i filmske muzike, koji su oduševljeno ispratili sjajan program – pod dirigentskom palicom Mikice Jevtića, smenjivali su se tema iz serije "Otpisani", "Marš Imperije" Ratova zvezda, "Dancing Queen" od Abe, naslovna tema filma "Kum" i 12 klasika koje su izveli vrhunski solisti Ana Aleksić Šarjer, Višnja Radosav, Nenad Čiča, Erne Švan i Marin Bugar.

Sugrađani su frenetičnim aplauzom nagradili i pozvali filharmoniste na bis, te su Trgom Slobode odjeknuli veseli zvuci Ofenbahovog ’’Kankana’’.

Orthodox Celts

Promo

Orthodox Celts, Foto: Promo

Istovremeno, Žitni trg je pulsirao u ritmu irske muzike grupa "Orthodox Celts" je već prvim taktovima razveselila brojnu publiku, kojoj je frontmen Aca Celtic obećao dobar provod i ’’numere koje vam neće dati da budete mirni’’. Tako je i bilo do kraja bisa. Fanovi su plesali i horski pevali ’"Star Of The County Down", "Far Away", "The Rocky Road To Dublin", ali je najveće ovacije dobila himna svakog festivala piva "Drinking Song".

Dani piva - Zrenjanin

Promo

Dani piva - Zrenjanin, Foto: Promo

Nakon Celtsa, prisutni su oduševljeno pozdravili Hypnotized, koji je svojim žestokim obradama čuvenih hitova ’’Vranjanka’’, ’’Jesen u mom sokaku’’, ’’Dotak’o sam dno života’’ i ’’Crno vino’’ doveo atmosferu do usijanja.

Večeras se očekuje rekordna poseta na koncertu Zdravka Čolića, koji na Trgu Slobodne nastupa u 22h. Koliko interesovanje vlada za nastup najveće regionalne zvezde, najbolje pokazuje podatak da su gotovo svi smeštajni kapaciteti u gradu popunjeni, a iz svih većih mesta u Vojvodini organizovan vanredni autobuski prevoz za Zrenjanin.