"orlovi"
AP /darko vojinovic

AP /darko vojinovic

Našli bazu -"orlovi",  Foto: AP /darko vojinovic

Tada će, prema rečima direktora reprezentacije Gorana Bunjevčevića, Odbor za hitna pitanja FSS razmotriti ono što im predoče on i članovi delegacije koji su u Rusiji obilazili pogodne lokacije za bazu.

- Boravili smo nekoliko dana u Rusiji, pogledali potencijalne lokacije i suzli izbor na dve ili tri baze. Sutra će biti održan Odbor za hitna pitanja na kojem će biti predočeni naši predlozi, pa očekujem da bude usvojen jedna od njih. Čim se to bude dogodilo, obavestićemo javnost – kaže u razgovoru za „Alo!“ Bunjevčević.

Svaki dan sve bliži selektoru

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza obećao je da će do kraja 2017. biti poznato ime selektora koji će voditi „orlove“ na Mondijalu u Rusiji, a Goran Bunjevčević potvrđuje da se uveliko radi na rešavnju tog pitanja

 - Svakog dana razgovaramo o tome i nema dileme da li ćemo do tog roka imenovati novog selektora. Mladen Krstajić je moj veliki prijatelj i jedan od najozbiljnijih kandidata, ali ne želim sada da pričam o imenima – kaže Bunjevčević.

 

bunjevcevic

m. metlas

Direktor reprezentacije Goran Bunjevčević, Foto: M. Metlaš

Direktor reprezentacije uverava da je FSS veoma blizu da izabere potencijalnu bazu, a ukoliko se to kojim slučajem ne dogodi, moraće da prelomi FIFA.

- Ne, ne bi imalo smisla da otkrivam sada koja je lokacija u pitanju, niti pored kojeg je grada, jer kad bih to učinio, odmah biste znali o kojem hotelu je reč. Naravno da smo gledali okolinu Moksve i Kalinjigrada, pa ćemo videti šta će reći Odbor za hitna pitanja. Ukoliko naš predlog bude odbijen, FIFA će nam dodeliti bazu za koju ona smatra da je pogodna za nas - otkriva Bunjevčević.