Maloletnica
promo
Maloletnica

promo

Maloletnica, Foto: promo

Jedne dolaze, druge odlaze, treće prave pauzu, a neke pobegnu glavom bez obzira već nakon prve mušterije. Sa povećanjem uličnih prostitutki i cena se menja. Što ih je više, to se manje plaćaju usluge.

One starije i već dobro poznate čekaju na svoj red. Prvo se razgrabe mlade, lepe i „nevine”. Okvirna cena za oralno zadovoljavanje je od 800 do 1.000 dinara, a za klasičan seks gornja granica je dve hiljade dinara.

Makro brojao kondome

Policija je uhapsila jednog makroa koji je imao tri devojke koje su radila za njega. Kako bi ih kontrolisao, svakoj od njih bi davao po deset kondoma. Na kraju radnog vremena tražio je od svake da mu pokaže koliko joj je kondoma ostalo. On je bio taj koji ih je nadgledao kako rade, a živele su kod njegovog prijatelja u stanu.

- Kad je reč o uličnoj prostituciji, većina privedenih žena kaže da to radi jer nema od čega da živi ili da izdržava svoju decu. Neretko priznaju da ih često neko njima blizak tera da izađu na ulicu i tako zarade. Nekima je to jednostavno kao klasičan posao i stoje na ulici dve-tri decenije, dokle god mogu nešto da zarade - objašnjava naša sagovornica iz policije i dodaje da se privedene često pravdaju na sledeći način: ”A šta drugo da radim?”

Dok govori o uličnoj prostituciji, ne može da ne spomene da mlade devojke često upadaju u ralje makroa i da odatle teško nalaze izlaz. Kako bi mogle da podnesu nekoliko muškaraca na dan i one koji im nisu privlačni, pribegavaju alkoholu i drogama. Većina njih bez stimulansa taj posao ne može da radi. Najmlađa devojka koja radi na ulicama glavnog grada ima nepunih 14 godina. Njeni roditelji rade u inostranstvu i ne znaju čime im se dete bavi. Pokušavali su inspektori da je urazume i otrgnu od navike da za sitan novac zadovoljava druge i da prodaje svoje telo, ali bez uspeha.

- Sećam se da smo priveli jednu maloletnicu jer je oralno zadovoljavala mušteriju. Prilikom obavljanja razgovora sa njom, stekla sam utisak da ne shvata da je oralni seks isto što i klasičan. Pravdala se rečima: „Ja sam nevina, nisam spavala sa njim... - objašnjava naša sagovornica.

Neretko u policijsku stanicu privode se i transeksualci. Fino doterani muškarci u ženskoj odeći izgledaju privlačno, a klijenti, ukoliko su pod dejstvom alkohola ili nekog drugog opijata, često i ne shvate sa kim su bili. Zanimljivo je da oni svoje usluge naplaćuju isto kao i prostitutke. Oni najčešće koriste hormone, nakon čega počnu da im rastu grudi, a neki stavljaju u brushaltere i veštačka pomagala, kao što su čarape i slično.

- Kad privedemo klijenta koji shvati da nije bio sa ženom već sa muškarcem, bude mu neprijatno. Kako se sve dešava u mraku, teško je poverovati da nisu bile u pitanju žene - dodaje sagovornica.

Mesta na kojima se okupljaju:

- Plavi most kod naselja Medaković

- Park kod Ekonomskog fakulteta

- Pančevački put kod „Malog raja”

- Pumpa OMW ka skretanju za Makiš

- Manceov most na autoputu Beograd - Novi Sad

Komentari (14)

poznavalacprilika

22.09.2016 23:39

Znam samo da moralnih patrijahalnih nema retko sve su pre imale od 5-10 kada stupite u vezu pricaju kako im je prvi unistio zivot mlada naivma drugi umro navodno hteo da je zenu a protom bila 5 godina u vezi. Treci je hteo da je iskoristi probala u guzu idustala navodno jer boli it'd..Prica kako veruje u boga I kako je moralna a sve ostale zene.....

Ja

23.09.2016 00:54

@poznavalacprilika - Pa za tebe nema, ali za nekog drugog ima! Mozes li samo da mi objasnis u cemu se to ogleda muski patrijarhalni moral? Da li po tome sto svaki dan neki matorac iznapada neku klinku ili po tome sto je zemlja puna prostitutki, a oboje znamo da na ulici nisu jer cekaju mene, ego cvas moralne i patrijarhalne muskarce!

Ja

23.09.2016 02:32

@poznavalacprilika - Ima, evo me! Ali mene nece imati nijedna sirovina i moralna olupina odrasla u ovoj zemlji! Zapitajte se malo kakvi su muskarci u ovoj zemlji i gde je njihgov moral! Odakle toliko prostitiutki? Zbog mene stale na ulicu ili zbog moralnih patrijarhalnih muskarcina?

nedjo

22.09.2016 23:51

legalizovati prostituciju

Ja

23.09.2016 00:51

@nedjo - Nikada ne legalizovati prostituciju! Nikada ne dati tim pusengijama radni staz i slicno! Dok druge zene posteno zaradjuju svoje parce hleba, nece dopustiti da se ove ravnjaju sa njima i da se nazivaju nekakvim radnicama!

nedjo

23.09.2016 18:40

@nedjo - bogami legalizovati,jer te osobe same se opredelile za tako nesto,a preostitucije bilo i bice. ne mesaj babe i zabe'' ja''

Ljiljana

23.09.2016 00:05

Secam se citata Zike Pavlovica iz Zikine dinastije "Joj sto volim kad godina izda, sve poskupi, pojeftini p..da," sto ce reci sve je to zato sto nas je sramota koliko nam dobro ide.

KON TIKI

23.09.2016 03:56

TO JE SVE DELO OVIH POLITICARA IZ 90TIH ,SAV MULJ SE POPEO NA VRH

Milan

23.09.2016 06:49

Veliki je uspeh novinara kada javno objave mesta gde se okupljaju prodavačice i kupci

deda

23.09.2016 08:02

Ja @nedjo Blago tebi i tvojoj porodici. Ovakav moralista se ne srece svaki dan.

Marija Terezija

23.09.2016 12:34

Samo neće Srbija otvoriti javne kuće kao sve normalne zemlje u EU,pa da ubira i porez,već je skinula nama penzionerima kintu koji izdržavamo decu da ne budu starlete i prostutke,sram vas bilo...

Meda

23.09.2016 15:52

@Marija Terezija - A nece ni da uvede PROGRESIVAN porez kao u gotovo svim zemljama EU gde, gde vazi pravilo - sto si bogatiji, to porez placas po visoj poreskoj stopi. Ovde ne samo da se ne odstupa, vec se dodatno osnazuje pravilo - gde je tanko, tu se kida!!!!!

Profitabilnost

23.09.2016 15:17

Zna Zorica Markovic gde da otvori kafanu - odmah tu kod plavog mosta bas gde se skupljaju individue o kojima pisete.

poznavalacprilika

25.09.2016 08:10

ja@poznavalacprilika Sta to vas muci ocito si se primila ,vi zene odlucujete hocete li dati ili ne .Vrlo jednostavna predpostavljam da ste bockalica I da ste olupali vise jaja od bilo koje kuvarice u hajatu".