Kolin Firt
Screenshoot Youtube
Kolin Firt

Screenshoot Youtube

Kolin Firt, Foto: Screenshoot Youtube

- Nas dvoje smo bili u vezi godinu dana, od 2015. do 2016., tokom perioda kada se tajno razišla s glumcem - kaže Brankaća. Livija Firt, koja važi za uglednu italijansku filmsku producentkinju, udata je za oskarovca Kolina Firta od 1997. godine. Marko Brankaća i ona se poznaju još od malih nogu i njemu nije jasno kako je mogla ovako "masno da slaže".

Producentkinja tvrdi da joj je Marko slao preteće mejlove i poruke u kojima je pisao kako će joj uništiti brak.

- Pre nekoliko godina Kolin i Livija su doneli odluku da se raziđu na neko vreme. Tokom tog perioda, Livija je postala bliska sa Brankaćom. Nakon kratke veze, Livija je odlučila da se posveti svom braku i Kolinu. Gospodin Brankaća je nakon toga sproveo svoju zlostavljačku kampanju, što smo i dokumetovali - piše u zvaničnoj izjavi za medije, koju je dostavio bračni par Firt.

Italijanski novinar i dalje ostaje pri svojoj priči, jer su on i Livija bili jako zaljubljeni.

- Ona je želela da ostavi Kolina zbog mene, a moje 'zlostavljanje' se ogledalo u dve poruke i jednom mejla. Poslao sam mejl Kolinu u kome sam napisao da smo Livija i ja bili zajedno i sad zbog toga žalim. Ona je tužbu podigla iz straha da ne bih otkrio sve što znam o njenom braku i poslu - izjavio je Brankaća.

Kolin Firt

Screenshoot Youtube

Kolin Firt, Foto: Screenshoot Youtube