Ksenija Pajčin
Zoran Ilić
Ksenija Pajčin

Zoran Ilić

Ksenija Pajčin, Foto: Zoran Ilić

Nikola prvi put govori o jednoj od najvećih tragedija na srpskoj estradi. 

Sa suzama u očima poručuje da je Filipu Kapisodi, koji je ubio Kseniju a zatim i sebe - sve oprostio!

- Oprostio sam Filipu što je to uradio, kao i još nekim ljudima koji su učinili nešto nažao meni i mojoj porodici, ali bog nek im sudi. Niko od Filipove porodice nam se nije javio od te tragedije. Molim vas, ne bih o tome. Taj čovek je zavio i svoju porodicu u crno. I njih boli sve to - kaže Kostić.

U Nikolinom srcu Ksenija i dalje živi.

- Ksenija je prisutna u mom životu non-stop. Gotovo svakodnevno nailazim na znakove koji me sećaju na nju. Sećam se svega lepog što smo proživeli. Za nju sam bio bata uja, bila je ljubomorna na sve devojke koje su mi prilazile. Nijedna joj nije odgovaral, sve su joj bile bezveze - kaže on sa blagim osmehom i dodaje:

- Ja sam Kseniji kupio prvu barbiku, koliko se samo obradovala... Bila je nestašna, ratoborna, drugačija od svih. Jedinstvena. Svoja. Uvek mi je trčala u zagrljaj...

A kako se Ksenijina majka bori sa tugom?

Moja sestra podnosi ovo mnogo bolje nego što mislite. Ima mene i majku, ali opet je veoma teško. Ja čak znam u nekim trenucima da padnem, da se sakrijem od svih od tuge, ali mora se dalje. Ljubica bi mogla kod mene u Ameriku da živi, ali ona to ne želi, neće da ode zauvek odavde - otkriva Ksenijin ujak.

Komentari (4)

brkic momir

08.12.2016 01:04

Pokojnica sa bgd asvalta je mladjanog neiskusng provincijalca sa Cetinja zavela navukla na koku i nazalost tragedija.Ko sa decom spava popi.an ostaje uzrecica stara a nazalost u strastvenoj ljubavi uz pomoc koke ponekad ljubav tragicno zavrsi.

nevena pesko

08.12.2016 06:27

niko nije to dokazao do kraja a sta ako je ona prvaroknula mladjanog ljubavnika pa izvrsila samoubistvo?starija iskusnja´ex devojka Zabca dete bgd asvalta devojka zestokog momka pa 10g mladji djetic provincijalac belo brasno itd.tu bi i djavo pomaaanito!

Ovca

08.12.2016 06:48

On moze zaboraviti i oprastati ali PRAVDA UBISTVO NE ZABORAVLJA I NE OPRASTA.

realno rasuđivanje

08.12.2016 07:59

Kada odeš kod njega ti mu to saopšti. Nemogu da verujem da su ljudi toliko G.. pi.