Opra Vinfri
Profimedia
Opra Vinfri

Profimedia

Opra Vinfri, Foto: Profimedia

Iako je Opra jedna od najpoznatijih žena sveta, mnoge iznenađuje činjenica koliko se zapravo malo zna o njenom privatnom životu, a pogotovo o ljubavi.

U nedavnom razgovoru za američke medije otkrila je i zašto je to tako, kada je priznala koliko je razočarana u neke ljude iz medijske industrije.

Tokom mladosti mnogo se puta opekla pa je naučila lekciju i shvatila kako tabloidima ne treba davati povoda za lažne vesti i tračeve. Zbog toga je odlučila da se jako retko pojavljuje u javnosti u društvu svog dugogodišnjeg partnera.

– Dugo su me provlačili po medijima, bila sam doslovno svaki dan na stranicama žute štampe. Često sam se i uzrujavala, ali onda bi mi moja draga prijateljica Maja Angelou kazala da protiv toga ne mogu ništa i da se uzalud uzrujavam zbog nečega što nije moja greška – objasnila je slavna voditeljka i dodala kako bi neretko tu bilo i suza, ali one tek nisu pomogle.

– Oni su neprestano pisali laži, nije bilo lako nositi se s time. Neko ko to nije prošao ne može ni zamisliti o čemu govorim – rekla je u nastavku Winfrey te dodala kako je onda donela odluku koje se drži već preko 20 godina.

– To je glavni razlog zašto sam prestala da se pojavljujem na društvenim događanjima u društvu svog Stedmana. Shvatila sam da će uvek tamo biti neki novi fotograf koji će jednostavno hteti da proda neku svoju priču. Zašto im onda davati povoda? – konstatovala je obožavana voditeljka koja je i danas uzor mnogim mladim generacijama.