Funta
Profimedia
Funta

Profimedia

Funta, Foto: Profimedia

Od cele ponude kvalifikacionih utakmica i svih nižih engleskih i drugih liga, odabrao je 11 na kojima je prognozirao pobednika, te da će na svakoj pasti više od dva gola.

Tako je pogodio da će Jermenija pobediti Crnu Goru, a to se desilo, mada su Crnogorci do 74. minuta vodili u Jerevanu sa 2:0, da bi izgubili utakmicu u sudijskoj nadoknadi.

Francuzi su takođe gubili od Šveđana, ali su sa dva brza gola sredinom drugog poluvremena uspeli da pobede.

Na sve to nadovezala se utakmica Češke i Norveške, gde su u posljednji čas pala tri gola.

Sretni dobitnik pogodio je i šest utakmica engleskih nižih liga, na kojima su se odreda dešavali dramatični preokreti. Naravno, na svakoj od tih utakmica bila su više od dva gola.

Nakon što je popio par tableta za smirenje i pošteno se napio od sreće, anonimni stanovnik Koventrija otišao je u kladonicu "Pedi Pauera" da podigne svojih 205.000 funti.

U ovoj kladionici priznaju da je protekla sedmica bila teška za njih - prvo ih je uzdrmala pobeda Donalda Trampa u SAD, a onda ih je "dokrajčio" kladioničar iz Koventrija.

"Neverovatno je šta je pogodio. Ako se ne varam, to je najveći iznos osvojen kod nas uz tako mali ulog.

Ne znam tačno gde je Jermenija, ali nadam se da će sretni dobitnik kupiti avionsku kartu i otići da se lično zahvali tim momcima", poručio je portparol kladionice.

 

Komentari (1)

JohnY

16.11.2016 08:13

Da, samo ti isti kladionicari zaboravljaju da kazu, da, u toj igri, oni sami najvise zaradjuju i to daleko, daleko najbolje