Zorica Brunclik
Vesna Lalić
Zorica Brunclik

Vesna Lalić

Zorica Brunclik, Foto: Vesna Lalić

Prepoznatljiva po specifičnoj boji kose, pevačica narodne muzike gazi sedmu deceniju, a izgleda tako da mnogi imaju samo reči hvale, ali Zorica ističe da je njena želja da postigne izgled žene sa kojom godinom manje nego što sada ima.

- Imam nameru da radim hirurške intervencije. Popravila bih sve ono što me čini starijom. Mada, iskreno rečeno, strah me je od anestezije. Što da ne, da malo osvežim sebe i da mi skinu još jedno pet godina, jer to malo sreću kvari - kaže Zorica i dodaje da još nije posetila kliniku za estetsku hirurgiju kako bi se konsultovala sa ljudima koji se time bave.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš

Dušan Milenković

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Foto: Dušan Milenković

- Nisam još bila, ali rekli ste da se priča da sam nešto na svom licu radila, a to meni ide u prilog. Sada me to dovodi u zabunu, da li da radim ili ne. Ako pričaju da sam radila nešto, znači da izgledam sasvim dobro - u dobrom raspoloženju priča Zorica i nastavlja o svom suprugu Miroljubu Aranđeloviću Kemišu, koji je privremeno preuzeo ulogu člana žirija na stolici folk pevačice Dragane Mirković.

Dara: Zorica me je razočarala

Sukob između Dare Bubamare i Zorice Brunclik započeo je u emisiji „Pinkove zvezde”, a nastavio se i van tog šoua. Naime, Dara je otkrila da ju je koleginica veoma razočarala.

- Recimo, Zorica Brunclik me je razočarala, iskreno, zato što sam je volela kao pevačicu i mislim da je dosta uspela u životu i karijeri. Ja sam u fazonu „ne diram te, ne diraj me”. Sve je to šou biznis, ali da je neko tako sujetan i ljubomoran, to nisam videla nikad u životu - rekla je Dara u emisiji „Premijera”.

- Miroljub je apsolutni genije. Prvo i najvažnije je to da je ovakav format dobio prvi put nekoga ko je toliko stručan, prestručan za ono za šta su ga zvali. Duhovit je, pravičan i bez dlake na jeziku. Ja bih tako opisala Kemiša u najkraćim crtama, tako da mislim da kada je Dragana u pitanju, on je nju zamenio sa ustajanjem i poklanjanjem. Sve ono drugo bio je Kemiš. Kada pričamo o stručnom obrazovanju, niko njemu nije ni blizu. Mi smo svi ljudi sa iskustvom, koji čuju, koji su naučili, bog nam je dao sluh, ali govorim o obrazovanju i stručnosti. Stoji iza onoga što kaže i to niko ne može da pobije - tvrdi Zorica.

Budući da gotovo nijedna emisija „Pinkovih zvezda“ nije mogla da prođe bez svađa i uvreda između Zorice Brunclik i Maje Nikolić, ovoga puta izgleda da je Dara Bubamara preuzela Majino mesto, ali u nešto blažem obliku. Kako na snimanjima dođe do poneke čarke između Dare i Kemiševe supruge, pevačica nije želela da govori o tome.

- Ne bih da komentarišem. Danas je Kemiš u njenoj stolici i pokazaće kako treba svaki član žirija da se ponaša - uz osmeh nam je odgovorila, a kada smo konstatovali da se radi o Darinom ponašanju, poručila je:

- Nisam ja to rekla, to ste vi rekli. To je vaš zaključak - uz osmeh zagonentno završava Zorica.

 

Komentari (1)

Crvena drugarice,

19.05.2017 14:14

kada ti je sve drugo staro i neupotrebljivo mani lice čuvaj zdravlje! Nemoj da posle toga tražiš nacionalnu penziju? Placa te PINK.