Željko Joksimović
Ana Paunković

 

Proslava Joksimovići

Instagram

Proslava Joksimovići, Foto: Instagram

Da je rođenje bliznakinja pravi razlog za slavlje, nedavno je pokazao Željko Joksimović, koji je okupio porodicu, ali i celu estradu kako bi zajedno proslavili dolazak na svet devojčica Ane i Srne.

O dekoraciji, balonima sa slovima imena bliznakinja, meniju, poslasticama i ostalim detaljima brinula je Mina, Željkova ćerka iz prvog braka, koja je delić atmosfere podelila i sa pratiocima na društvenim mrežama. Za dobar provod ipak je bio zadužen ponosni tata, međutim, ni Anina i Srnina mama nije bila zaboravljena.

Željko i Jovana Joksimović

Vesna Lalić

Željko i Jovana Joksimović, Foto: Vesna Lalić

Naime, iako je Joksimović iznajmio bend da zabavlja goste, pevač nije mogao da odoli, te se latio mikrofona, pozvao Jovanu, uključio kameru i otpevao joj „Jovano, Jovanke”.

Proslava Joksimovići

Instagram

Proslava Joksimovići, Foto: Instagram

Kada je pesma bila gotova, Željko je pred svima pozdravio suprugu i još jednom joj se zahvalio na najvrednijem poklonu koji je dobio od nje. Nakon toga, kantautor je nastavio da zabavlja goste, a jedna od scena koja se tokom večeri često ponavljala bilo je cepanje košulje. Kako bi gosti dolazili, Željko bi ostajao bez majice, a promenio ih je ukupno 50!

Na listi zvanica porodice Joksimović našle su se brojne Željkove kolege, koje su se takođe latile mikrofona. Tako su nakon Željka zapevali Lepa Brena i Haris Džinović, a u odličnoj atmosferi uživali su i Ceca Ražnatović, Aco Pejović i Nenad Knežević Knez, Peđa Mijatović, koji su došli sa lepšim polovinama, Romana Panić, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić i drugi...

Ceca sa manekenom iz spota za „Kukavicu”!

Goran Andrejić, maneken iz spota

Instagram

Goran Andrejić, maneken iz spota "Kukavica", Foto: Instagram
 

Ceca Ražnatović srela se sa Goranom Andrejićem, manekenom iz spota za pesmu „Kukavica”, na proslavi koju je organizovala porodica Joksimović. U spotu, koji je snimljen pre 24 godine, Goran je igrao oženjenog muškarca u kog je pevačica bila zaljubljena.

Goran Andrejić, maneken iz spota

Instagram

Goran Andrejić, maneken iz spota "Kukavica", Foto: Instagram
 

Inače, fotografiju na kojoj Ceca i Goran sa Žikom Jakšićem poziraju objavila je Romana Panić na Instagramu.

 

 

Komentari (2)

Fugo

05.10.2017 21:31

Ima li kraja pisanju o ovoj proslavi ili ide u nastavcima? Dosadno, novinari. Stvarno nema smisla da uopste procitamo naslove o ovom dogadjaju. Smoreni smo.

Jovana

06.10.2017 12:36

A da, njegova deca su nesto specijalno. Hahahaha....