One su trepele nasilje!
Rajko Ristić/Alo!
Nataša Bekvalac

Rajko Ristić/Alo!

Nataša Bekvalac, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nataši su brojne koleginice pružile podršku, a neke od njih su i same trpele fizičku i psihičku torturu u vezi ili braku, nakon toga su odlučile da progovore javno.

Ivana Stamenković Sindi, koja je izgubila starateljstvo nad svojom ćerkom, sudu je dostavila fotografije s podlivima i lekarske nalaze koji potvrđuju da ju je bivši muž pretukao.

Ivana Stamenković Sindi

printscreen

Ivana Stamenković Sindi, Foto: printscreen

U dokumentarnom filmu "Ispovest" Marija Šerifović je otkrila mračnu stranu svoje porodice i otvoreno progovorila o tome kako je njen otac Rajko tukao njenu majku Vericu. Verica je i sama priznala da je često  bežala i tražila zaštitu policije.

Marija Šerifović

Alo/Rajko Ristić

Marija Šerifović, Foto: Alo/Rajko Ristić

Anabela Atijas se razvela od supruga Gagija Đoganija, a nakon razvoda je priznala da je Gagi godinama maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te se razišla od densera. U braku su dobili dve ćerke, a danas su u dobrim odnosima.

Anabela Atijas

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Goca Tržan je priznala da je trpela nasilje svog bivšeg partnera i istakla da o takvim stvarima ne treba ćutati. 

- Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo – jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati - rekla je Goca jednom prilikom.

Goca Tržan

Alo/Rajko Ristić

Goca Tržan, Foto: Alo/Rajko Ristić

Katarina Ostojić Kaja dobila je batine ispred kluba, gde joj je tom prilikom ukraden i mobilni telefon. Nju je pesnicama udarao nepoznati muškarac koji joj se ranije u klubu udvarao i pokušao da je poljubi.

Kaja Ostojić

Printscreen

Kaja Ostojić, Foto: Printscreen

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, udario joj je nekoliko šamara, a ona je, umesto kući, otišla u policiju i prijavila ga.

Mia Borisavljević

Ana Paunković/Alo!

Mia Borisavljević, Foto: Ana Paunković/Alo!

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila batine od muža prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

Maja Marijana

Rajko Ristić/Alo!

Maja Marijana, Foto: Rajko Ristić/Alo!
Milica Dabović

Marko Metlaš/Alo!

Milica Dabović, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fitnes instruktorku Anu Mariju Žujović pretukao je bivši dečko, voditelj Vlada Stanojević. Cela priča dobila je epilog na sudu. Pokrenut je sudski proces protiv Stanojevića, koji je baš u tom trenutku odlučio da ode u Ameriku, kako bi usavršio engleski jezik, a Ana Marija je ostala u Srbiji i dalje se nada da će pravda stići nasilnika.

Ana Marija Žujović

Rajko Ristić/Alo!

Ana Marija Žujović , Foto: Rajko Ristić/Alo!

Glumicu Minu Lazarević pretukao je suprug Goran Stanić. On je u besu tada zapucao iz automatske puške, i susedi su i pozvali policiju. Patrola je došla u stan i zatekla pretučenu Minu.

Mina Lazarević

Alo!/Dejan Briza

Mina Lazarević, Foto: Alo!/Dejan Briza

 

Komentari (8)

Minka

15.04.2018 18:39

Ovi primeri govore da muskarci u Srbiji nemogu ili nece da shvate da imaju uspesne zene!Umesto ponosa preovladava im sujeta!!Stop nasilju!!!

VladimirR

15.04.2018 18:52

Kad ovo čitam dođe mi da se divim mojoj supruzi koja je već u šesnaestoj godini umela da izabere partnera sa kojim neće imati takvih trzavica evo već petu deceniju.

lepo

15.04.2018 20:13

@VladimirR - @ Još i ona to da potvrdi i moje čestitke...

nada

15.04.2018 19:12

Zasto samo govorite o poznatim licnostima ? Sta je sa drugim zenama koje trpe jer nemaju drugog izlaza i finansijsku stabilnost !!!!!!!!!!! U Srbiji je na zalost svaki treci muskarac nasilan i nikom nista - STOP NASILJU ! PRIJAVITE NASILNIKA !

Hmm

15.04.2018 19:32

Ima čudnih žena, tolike muškarce preturiše preko glave i svaki gori od prethodnog?!

Luka

15.04.2018 20:52

Ovde je nasilje prisutno u svim segmenta drustva. Na poslu u kuci na ulici u voznji u skoli ja vise ne znam sta je ovom narodu. Posle sudije ne reaguju, policija isto. Da li je Natasa ili beka druga ili drugi neko vise nije bitno. I CUDIMO SE sto ovako zivimo!!! Prst na celo vreme istice narode i pri tome ne mislim sada nesto oko politike vec svakodnevni zivot!

Dora

15.04.2018 22:07

Ovo je zaista strasno.Ali,strasnije je trpeti,po meni su oni saucesnici u zlocinu.Pogotovo ako imaju decu

Olja990

15.04.2018 22:41

A sta je sa nama obicnim zenama koje smo pretrpele nasilje? Posto slucajevi nisu medijski ispraceni i sudstvo ne oseca pritisak javnosti, nasilnike kazna nazalost nikad ne stigne, u najgorem slucaju dobuju uslovnu od godinu dana...