Manijak došao do ograde škole i deci pokazivao svoj polni organ
Promo
Manijak došao do ograde škole i deci pokazivao svoj polni organ
Manijak došao do ograde škole i deci pokazivao svoj polni organ, Foto: Promo

 

Njemu je određen pritvor do 30 dana jer ovo nije jedino krivično delo koje je uradio. Naime, njega su policiji prethodnih godina prijavljivale i supruga i snaja, jer ih je, prema njihovim tvrdnjama, obe seksualno zlostavljao!


- Tog dana, kada je uhapšen, mene je odvezao u Lazarevac da čistim stan jer tako zarađujemo. Nije ga bilo, pa sam pozvala prijatelje da me dovezu do kuće. Sledećeg dana policija je došla kod nas i rekla da je on onanisao pred decom ispred školskog dvorišta. Kažu da se skinuo sam. Znala sam da je to uradio jer je bio pijan. Koliko znam, srećom, nijedno dete nije povredio. Ako da bog, da ga zadrže što duže, jer ne znamo kako ćemo ga ovde u kući izdržati - počinje priču za „Alo!“ V. J. (58), supruga uhapšenog.

OŠ „Knez Lazar“
OŠ „Knez Lazar“ , Foto: Promo


Kako saznajemo, Ž. J. je primetila jedna devojčica kako onaniše i pozvala svoju majku, a ona policiju. Patrola ga je zatekla pored ograde škole sa spuštenim gaćama i polnim organom u rukama.


Njegova žena kaže da je sa takvim čovekom već tri decenije. Kako dodaje, sve je u redu dok ne popije, a kada je pijan, ne znaju gde i kako da beže.

- Tukao me je samo dva puta u životu. I to je nešto što sam i zaboravila. Najteže mi je bilo kada se napije, pa me tera da vodimo ljubav, i to obično pred publikom. Hteo je da nas gleda još neko. Nekako borim da mu to ne dozvolim, ali on cepa sve što je na meni. Nekad ga tako odbijem, a nekad... - od bola ne može V. J. ni da završi rečenicu. Posle kraće pauze kaže da ga je prijavljivala policiji i da su ga oni odvodili i pisali prijave, ali on opet sve ponovi.


- Nisam imala gde jer su moji u Prištini. Ostala sam uz njega iako mi je sve to radio. Siromašni smo, ali imamo dvoje dece i unučiće. On ništa ne radi, samo gleda da pije - dodaje V. J.


Uplašena žena ima samo jednu želju - da konačno njen suprug završi u zatvoru ili zatvorskoj bolnici jer poslednjih godina ima psihičkih problema. Tražili su joj da dođe u policiju u petak kako bi donela njegovu zdravstvenu knjižicu. Međutim, on je nema, kao i niko od njih, pa će moliti centar za socijalni rad da joj izađe u susret.

Supruga  napasnika:  V. J. (58)
Supruga napasnika: V. J. (58) , Foto: Promo

 

Seksualno uznemiravao i snajku?!

Kako „Alo!“ saznaje, snajka Ž. J. (60) morala je da podnese prijavu u policiji u Lazarevcu jer je svekar pokušao da je siluje. - Niko nije bio kod kuće, samo je ona ostala sa mojim suprugom. On nije hteo da mi kaže šta je uradio, a nju, dete, ne smem ni da pitam. Stigla mu je juče kazna za to, da plati 17.000 dinara. Nema odakle - priča V. J. (58).

Komentari (2)

Bane

16.10.2015 08:52

Odmah ubiti,skinuti sa hrane i troska.Pitanje samo vremena kada ce nekog napasti.Metak u celo i racun za metak porodici da plati.Nemojte samo onu pricu bolestan,ljudska prava i bla bla.

Mirko

16.10.2015 14:52

@Bane - Da mu je zena bila zena i uredno ispunjvala bracne obaveze bio bi on normalan!