Nešto krije?:  Zoran Marjanović
Vesna Lalić
Zoran Marjanović

screenshot Youtube

Zoran Marjanović, Foto: screenshot Youtube

Muž tragično ubijene pevačice Jelene Marjanović, Zoran Marjanović, uskoro bi zaista mogao da doživi šok kada u rijaliti uđe žena koja je njegova noćna mora!

Naime, kako navodi "Telegraf", ukućanima će se uskoro pridružiti Rada Matić koja je javnosti postala poznata nakon što je obelodanila da se mesecima dopisivala s Marjanovićem, a čak je priču i dokumentovala porukama koje joj je on slao.

Rada Matić

Rajko Ristić

Rada Matić, Foto: Rajko Ristić

Potom je Rada u više navrata pretila Zoranu da će ga poslati u zatvor... kao i da je on "gotov" ako ona progovori. Međutim, pomirenje je palo kada je Matićeva javno podržala Zoranovo učešće u "Zadruzi". Bez obzira na sve, Zoranu sigurno neće biti prijatno da Radu vidi u rijalitiju.

Komentari (6)

Ujka Zitko PFK

09.09.2017 12:04

"Mnogo ovo interesuje" normalne ljude u Srbiji.

mnmn.

09.09.2017 12:49

zadruga je smesna ...totalni promasaj.mogu da ubace bilo koga nece podici gledanost

Andja

09.09.2017 19:21

Auu .. pa oni bas hoce da nateraju narod da gleda to djubre !!! .. Mene necete ..a mislim da bi bilo interesantnije da ga Rada , ako vec ulazi , malo pritegne .. :)) Mogu misliti da ce za Zorana to biti sok ali sam ubedjena da je vec sve ranije isplanirano ..

GLUMICA

09.09.2017 22:23

pitam se da li je to samo predstava za narod ili zaista VELIKI hoce da raskrinka Zorana..nisam u mogucnosti da gledam ali kada budem bicemi jasnije..dotle molim Medu..Juku..Milenu MM..Andju..sta misle o ovome

dexxx

09.09.2017 23:04

Celnici Pinka, prave rijaliti od Jeleninog ubistva.. drzavo majko Srbijo.