Parovi
Printscrren
Anamarija

print screen

Anamarija, Foto: print screen

Anamarija Džambasov dobila je oštre kritike od gosta emisije "Upoznajte Parove" Veljka Dabetića da prestane da se hvali velikom karijerom.

On smatra da Anamarija umišlja i da je treba da bude sramota što pored jednog Đusa priča o pesmama i spotovima.

Veljko ne smatra Anamariju pevačicom, ali je ne smatra ni rijaliti igračem, već joj je poručio da je samo osoba koja se "šlepa" uz Dalilu.

Anamarija je uzvratila Veljku da ne bi trebalo da neko ko ima karijeru njoj da prebacuje:

- Ako je neko uspešan, on će i da me podrži, jer sam ja devojka koja se trudi da napravi veliku karijeru. Što se tiče rijalitija, tako su govorili da se šlihtam i Ružici, a sada eto i Dalili, Ja mogu slobodno da kažem da sebe vidim u top tri bez ičije pomoći, jer sam sada samostalan igrač - rekla je Anamarija.

Komentari (2)

Dominik

14.02.2018 17:40

Auuuu "ZUBATAC" (tako je zovemo u Zagrebu) Ana Marija če uć sa pilečim mozgom u top 3 ahahaha. Pa ljudi, šta ova umišlja tko i šta je? Sebe proglasuje za pjevaćku zvijezdu, haloooo? Skida se ova "plastićna-silikonska" cura bez mozga, prića same gluposti, nezna pjevati a još ne izgleda nikako, po čemu i zašto misli, da je ona neka zvijezda?!?

Sretko

14.02.2018 18:42

Ahahaha Ana Marija ili "ZUBATAC", jel to ona koja voli samo Aljjjbanjjjeze? Svašta joj radi mašta! Iako se "plastificirala", zube joj greškom uradio tesar? Bljaaak...fuuuj...