Luna i Sloba
Youtube printscreen
Luna i Sloba

Youtube printscreen

Luna i Sloba nisu krili emocije, Foto: Youtube printscreen

Saška Karan već danima smišlja kako da rastavi Slobu Radanovića i Lunu Đogani. Ona veruje da može u tome da uspe, pogotovo otkako je u kuću ušao Nikola Arsić.

Saška je još pre nekoliko dana pokušala da izazove haos u njihovoj vezi, aludirajući da između Nikole i Lune ima nešto više zbog čega je Sloba poludeo. Zadrugarka ni sinoć nije odustajala od svoje namere da ih zavadi.

Noćas je tokom žurke Saška prišla Nikoli i počela da ga ispituje o ukućankama, a posebno se osvrnula na njegov odnos sa Lunom.

Videla sam vas na onom snimku. Baš ste lep par. Pusti Slobu, on je papučar, pi***ca obična- govorila je Saška Nikoli.

Nikola je pokušao da se izvuče govoreći da su Sloba i Luna ipak lep par, ali Saška nije odustajala. Pogledajte šta je sve rekla Nikoli.

 

Komentari (5)

praga

07.12.2017 05:43

Jadnica jadna, sram je bilo, toje njoj igra ili sta vec. toje zena bolesna, osoba koja nema svoje njesto u drustvu, nego pokusava da unesreci dvoje mladih ljudi , zanju je samo kosulja u Lazi a ne mjesto medju mladim ljudima, ipak nece uspjetii jer dobro pobjedjuje zlo.

Vecana

07.12.2017 08:25

@praga - Ko je tu dobar: Luna, Slobodan ili Saška? Gde je tu moral koji branite? Preljuba dobra, a drugo je zlo. Još će i Saška biti prava dobrica u celoj priči.

goga

07.12.2017 13:34

@praga - Ucinila bi dobro delo. Ona luda, nemoralna, on neodlucan

nedjo

07.12.2017 12:36

kakav je osećaj slobo biti glup?

Saška i Milan

07.12.2017 12:44

Saška skreće pažnju sa sebe i Milana. Bacaju u vatru sve oko sebe da niko ne bi poveo reč o njihovim intimnostima. Saška je odlepila za Milanom. A kad to uhvati da drma u tim godinama, zna da bude fatalno. Ova mlađarija se bakće sama sa sobom i niko ne obraća pažnju na romansu između Saške i Milana.Ona deluje po sistemu: drž'te lopova.