Soraja Vučelić
Printscreen
Soraja Vučelić

Printscreen

Soraja Vučelić , Foto: Printscreen

Kada Soraja Vučelić odluči da priredi spektakl, ona uvek nađe načina za to. Gostujući u emisiji „Amidži šou”, srpska starleta pojavila se u nesvakidašnjem stajlingu, koji će svakako ostati upamćen. Naime, ona je obukla usku crnu haljinu od satena, koja je bila potpuno otvorena u predelu leve dojke.

Soraja Vučelić

Printscreen

Soraja Vučelić u emisiji Ami dži šou , Foto: Printscreen

Kako bi zagolicala maštu pripadnicima jačeg pola, Vučelićeva je preko bradavice stavila kožnu kićanku. Na pitanje Ognjena Amidžića kako se zove modni detalj koji krasi njene grudi, Soraja je odgovorila kroz smeh.

- To su toke za grudi, ali to sam ja sad izmislila - rekla je ona i nasmejala sve u studiju.

Moramo priznati da je Sorajina odluka da se ovako stilizovana pojavi na televiziji bila i te kako hrabra, međutim, njen nesvakidašnji stajling ipak nije nešto što je do sada nije viđeno u svetu.

Lil Kim

Profimedia

Lil Kim, Foto: Profimedia

Naime, američka pevačica i glumica Lil Kim napravila je revoluciju pre dvadeset godina sličnom provokacijom. Ona se na dodeli MTV nagrada 1999. godine pojavila na crvenom tepihu u šljokičastom kombinezonu, dok je svoju levu dojku takođe „pustila u promet”.

Ona je tada bradavicu prekrila materijalom koji je bio identičan kao njen kombinezon, samo što je umesto kićanke kakvu je nosila Soraja odlučila da stavi detalj u obliku školjke.

Gotovo svi svetski mediji su danima pisali o odluci Lil Kim da napravi revoluciju te vrste i bude prva javna ličnost koja se pridružila kampanji pod nazivom „Oslobodimo bradavice”.

Majli Sajrus

Printscreen

Majli Sajrus, Foto: Printscreen

Majli Sajrus, njena mlađa koleginica, pre dve godine pojavila se u emisiji Džima Kemela, kada je otišla korak dalje, pa je pokazala obe dojke, a bradavice je prekrila sa dve šljokičaste kićanke u obliku srca.

U svakom slučaju, srpska starleta je imala odlične uzore kada je reč o stajlingu, ali se ipak čini da gledaoci domaćih kanala u Srbiji još nisu spremni za takvu vrstu promocije.

Komentari (2)

YU

09.11.2017 14:30

U današnje NEvreme reč 'hrabar' je potpuno izgubila pravi smisao. Hrabar je neko ko je npr. spasao komšiju iz zapaljenog stana, hrabra je osoba koja je vredna i skromna i trudi se da izvede decu na pravi put, a pri tome se susreće sa brojnim poteškoćama... Za Soraju i njoj slične postoje monoge druge reči koje opisuju njihove osobine. Jedna od njih, kad se prevede na engleski jezik, zvuči slično kao reč plaža.