Lepi Mića
Print screen/YT
Lepi Mića

Print screen/YT

Lepi Mića, Foto: Print screen/YT

Rijaliti "Zadruga" protekle noći niko nije napustio, što nije bila praksa do sada. Naime, nakon duela Žize Stojanović i Baneta Čolaka pobedu je odneo Bane. Nakon dupliranja glasova Veliki šef je odučio da napravi presedan i saopšti svima da Žiža ipak ostane, nakon njene celodnevne molbe da ne napusti ovaj rijaliti.

Uzmajući u obzir dešavanja, ove nedelje Veliki šef odlučuje ko će biti vođa. Umesto naprasnog buđenja muzikom, neki od zadugari su se ovog jutra sami probudili i imali više nego dovoljno vremena da se razbude i srede, dok je ostale probudila glasna elektronska muzika. Nakon što su se dobro razdrmali, zauzeli su pozicije za stolom kako bi čuli ime i prezime novoimenovanog vođe.

Prošlonedeljni vođa Vladan Vojnović Vojke je zadrugarima saopštio da njegovu ulogu preuzima nimanje ni više nego Goca Džehverović.

- Dragi zadrugari, s ozirom na to da je Veliki šef sinoć doneo veliku odluku i da je Žiža nastavila takmičenje, nephodno je da vas obavestimo ko će ove biti ovonedeljni vođa. Pošto niko nije izbačen pa samim tim nije imao ko da odluči ko će biti ovonedljni vođa mi smo doneli tu odluku. 

Jedan od vas se poazao kao najbolji zadrugar koji vredno brine o životinjama, koji bez kukanja i zadnjih namera redovno odlazi na farmu čisti oko životinja, hrani ih , muze kravu, osim toga , ta osoba je pokazal ada joj nista nije teško, da brine o Zadruzi koa o svpjoj kući, da vredno radi i sa mnogo elana brone o čistoći. Zbog svega navednog doneli smo odluku da Goca bude ovonedeljni vođa -bile su reči Velikog šefa.

- Šta da vam kažem, hvala puno produkciji što mi je dala poverenje ove nedelje da ja vodim. Mislim da će ova nedelja biti dobra, da ćemo svi da radimo i da budemo vredni. Potrudićemo se da sve uradimo kako valja i videćemo šta će biti - sa oduševljenjem se obratila Goca.

- Hoću ku*ac da radim - rekao je Lepi Mića, a Goca je rekla da će on biti pošteđen.

Komentari (8)

namcor

12.02.2018 16:20

Koji su hitovi od ovog" lepog" mice?

marko

12.02.2018 16:49

Zaposli Andjela i Lunu da ociste pab.. Stavi Vojketa i Lunu za potrke

Konfucije

12.02.2018 18:43

@marko - Bilo bi krajnje zanimljivoda da Goca za potrcka imenuje Sasku i Micu , pa da prilikom glasanja shvate ko su im iskreni prijatelji.

Dr Šuman

12.02.2018 19:55

@marko - Luna sve doznaje šta će se dešavati u Zadruzi! Zato je kobejagi rekla Teodori da se pomire. Plaši se da je Goca ne stavi za potrčka zajedno sa Slobom! To je sve namešteno da ne treba više gledati i glasati. Treba se skupiti i protestovati u Šimanovcima!

Ivan

12.02.2018 20:03

@marko - Neka je. Bar malo da budu sami ovo dvoje. Andjelo ne moze od nje da mrdne. Ovako ce ona sama biti u hotelu.

jovana

12.02.2018 17:42

Drago mi je sto je Goca podelila budzet na jednake delove. Mnogi kao Divna, Kija, Ana nikad ne bi dobili ni srednji budzet. Bravo Goco.

Mirjana

12.02.2018 19:24

Ovo nije u redu , ovo je nepoštovanje nas glasača koji smo glasali da Žiža ispadne. Ja više neću gledati Zadrugu.

Marinela

12.02.2018 20:53

Kako je to moguće da u svakom rijalitiju Miroslav Pržulj zvani "Lepi Mića", neće da radi i odbija i minira svaki zadatak, a ne bude kažnjen zbog toga? Kakve on to ugovore potpisuje, stalno je na nekoj poštedi, a konstantno vrti svojim kracima, trči, hoda, psuje, vrišti, pljuje, vredja mlade devojke, jede tunjevinu i muslije, a za uzvrat - izigrava Vrhovnog Gazdu i Boga?! Nije fer odnos prema ostalim zadrugarima, Mića je na poštedi, a zbog čega?