Andrijana Radonjić
Printscreen
Andrijana Radonjić

Printscreen

Zadrugarke lile suze zbog Andrijane, Foto: Printscreen

Zadrugari su sinoć birali između dva potrčka - Sare i Baneta Čolaka, a ubedljivom većinom glasova u izolaciju su poslali plavokosu pevačicu, dok je najviše glasova publike ove nedelje dobila Andrijana Radonjić.

Atraktivne pevačice odigrale su igru u kojoj su bez upotrebe ruku duvale balone u plastičnim čašama, a zatim su od istih morale da naprave kulu. Rezultat je bio nerešen zbog čega ni Andrijana ni Sara nisu osvojile duple glasove.

Dušica Jakoviljević je saopštila Ognjenu Amidžiću da ima konačne rezultate i najmanje glasova publike imala je Andrijana Radonjić, pa je samim tim učešće u ''Zadruzi'' za nju završeno, što je veoma rastužilo pojedine zadrugarke koje su bile u suzama.

Nakon izlaska, izbačena ukućanka rekla je kako je dosta stvari tolerisala svojim cimerima, ali i da su je najviše nervirale česte svađe Teodore Džehverović i Anđela Rankovića. 

Andrijana je dodala i kako joj je Đekson na izlasku iz rijaliti programa rekao da je od prvog dana zaljubljen u nju.

Tagovi

Komentari (2)

nedjo

06.11.2017 12:04

opijum za polupismene mase

predrag

06.11.2017 17:35

@nedjo - mozda sa mozda ne ali mi to gledamo volimo kao i bivsi bratski narodi plus inostransvo i daeki kontinentovi.nema gde nas nema i uvek se zalije napije zapeva i ume proslosti.