Kristina Kija Kockar
Printscreen
Jelena Golubović

Printscreen

Jelena Golubović, Foto: Printscreen

Kao što je poznato, Jelena Golubović je sa takvim stavom i ušla u "Zadrugu", da bi sada promenila ploču. Naime, Golubovićeva je to što je sada izričito protiv Kije objasnila na sledeći način:

- Kao što znate, ja sam od samog početka bila protiv Slobe, a razlog je taj što verujem u instituciju braka. Ipak, kada sam saznala da se Kija viđala sa tim bivšim dečkom dok joj je muž bio na svirkama, a onda i njena tvrdnja da više ne voli Slobodana, a ušla je u "Zadrugu"... Ispala sam idiot! Majmunčina! Nikako nisam smela da joj verujem - objasnila je Jelena, a onda je navela još nekoliko razloga zašto je na strani Lune i Slobe.

 

Ovo je došlo kao svojevrsno iznenađenje, a Kija se nije dala zbuniti, već je odmah ustala i odgovorila rediteljki. Njeni razlozi zašto je Jelena mrzi nisu baš imali veze sa pričom koja se prethodno čula, tako da je mišljenje publike ostalo podeljeno.

Pročitajte još:

 

Komentari (3)

aleks

28.11.2017 15:14

Jelena ce ostati potpuno sama u Zadruzi. Posvadjace je sa svima. Nece imati sa kim da progovori. Kako ne vidi da joj Ruzni Mica i Savka nikad nisu bili prijatelji.

Lara

28.11.2017 15:23

Boli je jer je Kija nominovala u duelu sa Macom a, navela razlog zato sto napada maloletnu Minu. I odmah je promjenila ponasanje prema njoj. Kao Jelena nesto bitna!

Maki

28.11.2017 15:43

Šta se desilo sa ovom ženom, zašto se toliko ugojila?!